Buna! Hey, daca ai comandat ceva prin fan curier, ti-l aduce acasa! Dar, depinde de pe ce site ai cumparat, ca eu cred ca o sa platesti si transportul! Bineinteles, o sa te sune de dinainte ca sa te informeze! Vine coletul, trebuie sa semneze o persoana mai matura, dai banii si Gata! Sper ca ti.am fost de ajutor! Merit funda?
Persoana mai matura? Poate majora, ca eu sunt cea mai matura persoana din casa )) dar daca am aproape 15 ani si coletul e pe numele meu, nu vad care ar fi problema, ca am mai luat de multe ori de pe site-ul asta, dar prin posta... si inca nu aveam buletin atunci
Fan courier ar trebui sa iti livreze pachetul la adresa furnizata cand ai facut comanda. Daca nu te gasesc acasa o sa iti lase in casuta postala un fluturas cu detalii, si va trebui cel mai probabil sa il ridici de la depozit
Coletul va ajunge direct la proprietar! Pentru ca ai mentionat de oras, mai mult ca sigur aveti un sediu iar acestia se ocupa si de livrarea directa la domiciliul destinatarului.
La comune si sate e mai complicat, locuitorii acestora trebuie sa se deplaseze in oras la sediile acestora!
Ti-l aduce la cea mai apropiata posta si de acolo tu il vei revendica
De ce spanac raspunzi daca habar nu ai ce zici?
ce legatura are curierul cu posta? serios?
Mirelaccrina întreabă: