| anducu a întrebat:

Daca tot ma inceput sa va povestesc destul de multe din viata mea, dintre care si moda[ca vreau sa incep sa port ceva mai la moda]...

raman la aelasi subiect:"moda":
ce culori se asorteaza cel mai bine?

ce fel de haine sunt la moda?

cum se combina ele?

sport? sau elegant?

3 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Ei bine una dintre regulile modei in raport cu culorile este sa nu porti mai mult de 3 culori deodata, caci risti sa devi papagal! Un alt lucru foarte important este sa nu combini tinutele, adica daca ai adidasi in picioare nu lua o geanta cu pietricele(adica una mai eleganta). Am vazut aceasta greseala la multe liceene! Trebuie sa fim atente si la materiale! Nu putem sa le combinam cum avem noi chef! Eu invat foarte multe de pe siteul divahair.ro! Acolo aflii care sunt noile tendinte, ce culori se poarta, cum te asortezi etc.Primesc email cu ce intra nou pe site!

| Ganduri albe a răspuns:

Acum multi au inceput sa poarte camasi in patratele... sunt foarte dragute si le asortezi usor cu niste blugi. Mie imi place sa asortez maro cu galben, negru cu albastru si roz. Dar totul se rezuma la gusturi. Apropo acum se poarta stilurile mai indraznete.

| pipa11 a răspuns:

Pai sat spun sincer la blonde merge rozul si albul le poti aranja cum vrei si brunetele trebuie sa fie colorate (absolut toate culorile)si sa fie cumva... fun