Întrebare recomandată | CatalinVlad a întrebat:

Dacă un produs de la eMAG este disponibil în showroom-ul din orașul meu, pot să mă duc direct să-l cumpăr de acolo direct, fără să mai dau comandă? Sau se poate cumpăra doar pe bază de comandă?

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Poti face ambele chestii, sa-l comanzi de acasa, sa-l comanzi de acasa cu livrare in showroom, sa-l iei direct din showroom http://bit.ly/2MVybun ai in stanga "disponibil in showroom (singura varianta care te-ar putea costa e varianta in care iti fine acasa, in functie de cine vinde/livreaza produsul). Poti cumpara "direct" fara "comanda", o sa ti se ceara numarul de telefon sau buletinul sau un nume ceva.

| cfrtobias a răspuns:

Cred ca poti ambele, da nu stiu sigur daca comanzi online nu va cere taxa sau depinde poate si de cumperi mai scump atunci probabil nu va fi taxa

| Mad1 a răspuns:

Daca apare ca este in magazinul tau inseamna ca ppti sa il iei de acolo si poti face si comanda

| Adrian1555 a răspuns:

Daca sunt mai multe eMAG-uri in orasul tau eu zic sa te asiguri sa te duci in cel corect
Ca si in cazul meu in Bucuresti imi aparea ca e in showroom, dar am nimerit magazinul prost?

| andreiminion a răspuns:

Poti ambele. Daca dai comanda o sa vina la tine acasa si iti cere o taxa de 7-15 lei(nu mai stiu)daca este disponibil in orasul tau te poti duce sa il iei din showroom fara alte taxe.Bafta

| Adipop4566 a răspuns:

Se poate si asa dar ar fi bine sa i rezervezi