Poti face ambele chestii, sa-l comanzi de acasa, sa-l comanzi de acasa cu livrare in showroom, sa-l iei direct din showroom http://bit.ly/2MVybun ai in stanga "disponibil in showroom (singura varianta care te-ar putea costa e varianta in care iti fine acasa, in functie de cine vinde/livreaza produsul). Poti cumpara "direct" fara "comanda", o sa ti se ceara numarul de telefon sau buletinul sau un nume ceva.
Cred ca poti ambele, da nu stiu sigur daca comanzi online nu va cere taxa sau depinde poate si de cumperi mai scump atunci probabil nu va fi taxa
Daca apare ca este in magazinul tau inseamna ca ppti sa il iei de acolo si poti face si comanda
Daca sunt mai multe eMAG-uri in orasul tau eu zic sa te asiguri sa te duci in cel corect
Ca si in cazul meu in Bucuresti imi aparea ca e in showroom, dar am nimerit magazinul prost?
Poti ambele. Daca dai comanda o sa vina la tine acasa si iti cere o taxa de 7-15 lei(nu mai stiu)daca este disponibil in orasul tau te poti duce sa il iei din showroom fara alte taxe.Bafta
anonim_4396 întreabă: