Te-as sfatui sa mai ai ceva bani la tine, pentru ca eu acum 2 zile am mers cu parintii la un magazin de bijuterii, si mama a dat la schimb o pereche de cercei + bani ca sa isi cumpere o alta pereche de cercei, adica, tot ce vreau sa zic e ca ei vand aurul mai scump decat cumpara. Deci, ca sa cumparam noi aici, in Botosani, e 100 lei gramul, iar ca sa vindem noi, ei il cumpara cu 75 de lei. Bafta
Bună.
Depinde ce fel de aur este (carate), uzură, etc.
Mai plătești o diferență mică de bani.
Pa, pa.
Pai depinde de bijuterie cu cat il cumpara, cate carate are, in ce stare e. De ex. am vazut la o bijuterie in Iasi, cumparau aur 14 ca cu 60-65 lei si cel de 18k cu 75 lei parca. Oricum pretul variaza.
Deci e aşa, dacă te duci tu practic vinzi cerceii respectivi şi din 5 grame îţi dă jumătate din sumă, deci ar veni cam din 2, 5 grame de aur din care să-ţi iei ceea ce vrei. Gramul de aur e 140 lei.Baftă!
Depinde de fiecare Bijuterie. Dar vei iesi in pierdere deoarece ei iti cumpara aurul cu un pret mic si iti vand cu pret mare. Iesi mai bine daca cumperi bijuteria de la Amanet la schimb de aur.
Chiar daca iti considera schimb pe schimb va trebui sa platesti manopera bijuteriei pe care o cumperi.
Iti cantareste cerceii si daca e multumit si totul e ok cu cerceii adica (karatele si etc) cum ti s-a spus mai sus atunci trebuie sa mai platesti manopera care consta in cateva zeci de lei (nu foarte multe)
pa pa