| Deea290877 a întrebat:

Dacă vreau să vând o tabletă de care nu am nevoie urgent și nu vreau să apelez la olx unde aș putea să o duc?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Pai cele mai la indemana variante sunt olx si publi24, recomandarea mea fiind olx!
Sau daca este o tableta cu oarece valoare pe piata electronicelor sh poti sa o vinzi unui amanet de electronice, insa pretul primit va fi maxim 40-50% din valoarea tabletei second-hand!
Un exemplu daca am un telefon care valoreaza 2000 de lei sh asta fiind pretul cu care se vinde, amanetul de electronice imi va da pe el intre 800-1000 de lei
De ce asa? pentru ca ei o baga pe aia cu "amanetare" nu cumparare-vanzare

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nicaieri, o tii acasa pana esti contactata de cumparator si va intelegeti cum va intalniti sa-i dai tableta iar cumparatorul sa-ti dea banii.

Sub nici o forma nu o trimite cu posta, ca risti sa nu primesti banii sau sa spuna ca i-ai trimsia ltceva, el inapoindu-ti o caramida sau o bucata de carton. Sub nici o forma NU da contul bancar!
Vanzarile pe olx sunt extrem de suspicioase.

Vinde-o mai bine pe FB-ul tau, prietenilor si rudelor pe care le cunsoti.

| Dragobeta a răspuns:

La un service care le iau pentru piese.

| NicVal74 a răspuns:

Incearca sa o vinzi pa marketplace Facebook sau pe grupuri de vanzari cumparari care le gasesti la categoria grupuri din Facebook, din zona ta! ai mai mari sanse sa o vinzi asa deorece toata lumea are Facebook pe telefoane, dar olx are aplicatie pe telefon unde oamenii nu prea stiu sa o foloseasca sau sa o instaleze!