| storm12 a întrebat:

Dati-mi patru idei de slabire intr-o saptamana,... Fundita!

Va rog imi spuneti? ~_~

Răspuns Câştigător
| chelie91ptm a răspuns:

Cura de slabire. Cum sa dati jos 8-10 kg intr-o saptamana.
By dorinspoaller
Toate persoanele trec printr-o perioada in viata lor in care e nevoie de mici modificari. Asa am fost si eu. M-am trezit intr-o dimineata, m-am dus la baie si cand m-am uitat in oglinda am avut un adevarat soc. Nu stiu ce exact mi-a cauzat acea revelatie, dar a venit la momentul oportun. La sfarsitul liceului aveam 65 kilograme. La 6 luni de la sfarsitul liceului aveam 85 kilograme. O transformare odioasa cauzata, in mare, de atractia mea fata de mancarea multa si cam la orice ora din noapte. Mi-am impus sa slabesc, cu orice pret.

Asadar, mi-am stabilit un program, fara ajutorul unui nutritionist, chiar si cu riscul de a imi pune in pericol sanatatea. Ce NU MANCAM :

Fara paine si paste
Fara carne
Fara dulciuri
Fara lactate
Fara prajeli
Desi pare destul de radicala, nu e cazul. Ce MANCAM :

Legume. Eu preferam salata si varza taiata marunt. Sunt pline de vitamine si pot fi mancate des. Combinatiile cu rosii, ardei, castraveti erau bune, dar prea satioase (parerea mea).
Orez. Fie fiert si in combinatie cu salatele, fie fiert si prajit putin in ulei de masline.
Cartofi. In mare era vorba de cartofi fierti, dar si cartofii la cuptor sunt buni (dureaza insa putin prea mult)
Fructe. Poate cele mai importante. Nu trecea o masa fara sa mananc un greph, o banana sau doua mere. Din cate stiu sunt cele mai bune la digestie. Cred ca orice fruct e bun, dar nu garantez.
Iaurt. Exista iaurturi dietetice. Au un gust oribil, dar creaza diversitate si te ajuta la moral.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. De dimineata incepand, bei 2 l apa, mananci DOAR dupa ce ai baut toata tatea.
2. Alergi zilnic 5-10 km
3. Nu mananci paine si paste, dar consumi varza clatita sau fiarta, fara ulei sau grasime.
4. Nu mananci dupa ora 18!
Greutatea va scadea, dar va trebui s-o si pastrezi, in continuare.

| chelie91ptm a răspuns:

Cel mai important, pe tot parcursul curei de slabire, am facut sport. Nu e nevoie sa mergeti la o sala, din punctul meu de vedere incurca mai mult pe perioada curei. Nu e nevoie nici sa o luati la fuga prin cartier, multi probabil neavand timpul necesar. E destul sa aveti doua gantere(greutati) acasa, de cate kilograme doriti si puteti. Costa cam 30 Ron/buc, dar pot fi folosite oricand, in orice circumstante, nu se poate strica nimic la ele si nici nu va ocupa mult spatiu in casa/apartament. Cu ele, din ora in ora, aveam pregatite exercitii. Fiind independente una de cealalta, se puteau antrena toate grupele de muschi individual. Dar trebuie constanta! Dupa o serie de exercitii, e nevoie de hidratare! Beti multa, foarte multa apa, undeva in jurul a 4 L pe zi, iar dupa ce ati terminat cu o serie, intodeauna sa aveti un fruct la indemana. Eu preferam banana fiindca stocheaza mai bine energia.

La inceputul saptamanii aveam 85 kilograme. Dupa 6 zile de cura, aveam 77. Ce e foarte important de stiut e ca partea grea a unei cure de slabire e perioada imediat urmatoare dupa terminarea acesteia. E mult mai greu sa ramai la greutatea care ti-o doresti, mai ales dupa o scadere drastica in greutate. Personal, dupa terminarea curei nu m-am ferit de nici o mancare. La nici o ora a zilei. Mananc la fel de linistit la 14:00, pe cat mananc la 3 dimineata. Dar fac in continuare sport! Nu atat de des, dar destul incat sa nu mai depasesc valoarea de 80 kg. Si de atunci nu am mai depasit-o...

| Ervin a răspuns:

1. mănânci fără ulei, pâine, prăjit sau cu grăsimi. bei doar apă plată şi faci pe cât posibil să eviţi mezelurile şi alte cărnuri sau dulciuri.de preferat nişte cartofi fierţi fără sare sau altele.

| Miranda29 a răspuns:

1.Sa ai un regim alimentat
Iate o metoda extrem de simpla si eficienta prin care poti slabi eficient.
La orele 7-8 O se ia ceasca de cafea (amestec), ceai sau lapte degresat, neindulcite cu zahar
La ora 10 se servesc 2 mereOrele 12-13 se servesc 10 g margarina, 130 g carne fiarta sau la gratar, o farfurie de legume fierte sau crude (fara paine) Ora 16: 30 g branza de vaca La ora 18 3 mere Iar la ora 20: 2 oua sau 130 g peste fript.
Vei bea apa simpla sau ceaiuri caldute diuretice din plante.
Cu ajutotul acestei diete vei putea slabi cu 150-200 grame pe zi, fara sa te simtiti infomentat sau sa iti pui in pericol sanatatea.
2.Sa faci sport/exercitii alte chestii dastea.Eu cred ca daca le aplici pe acestea vei slabi.Mult noroc!

| Ioana_9117 a răspuns:

Abdomene.genoflexiuni.alergat dimineata infasurat in folie de plastic.alergat seara.multe fructe legume. fara paine, paste fainoase etc. 2/3 l de apa.dormi 7/8 ore.bafta.

| Mihutt a răspuns:

Primul si primul lucru, nu lua pastile de slabit,mai rau te ingrasa,incearca sa mananci salate, peste, si sa nu bagi in tine.Al doile lucru este alergatul, joggingul, exercitiile fizice sunt foarte importante si pentru silueta si sanatate, si al treila trebuie sa ai ambitie mare in tine, nu 1 saptamana, ci 1 luna daca faci numai ce ti-am zis eu o sa fi trasa prin inel:. sper ca am fost de mare ajutor. funda?:X

| rallllucccca a răspuns:

Toti/toate vreti sa slabiti acum in apropiere de plecarea la mare/plaja... chestia cu slabitul nu se face asa usor intr-o saptamana gata ai si slabit si ai si rezultate. trebuia sa te gandesti inainte de vara ca vei merge la mare si vine caldura. pantaloni scurti, stranduri si restul... Pe moment ce trebuie sa faci dar sa te tii. sport dimineata si seara mai precis alergat 1ora, 2 ore si mancat sanatos. sa ai maxim 5 mese pe zi la aceleasi ore si intre mese un fruct. renunta la multa sare, dulciuri si alte porcarii, bea apa cam 2 l pe zi pentru hidratare si tine minte daca bei suc el ingrasa deosebit de mult este produs 80% din zahar. Sper ca te-am ajutat. Funda?