anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dc toate femeile se imbraca in roz?

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Nu ma omor dupa roz, mi se pare o culoare care le sta foarte bine copiilor si adolescentelor.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toate. Eu una nu suport rozul. happy

eileen
| eileen a răspuns:

Nu toate se imbraca in roz, cu toate astea asa suntem obisnuite de mici, roz ne defineste ca fetite, albastru ca baietei. Acum, roz este o culoare optimista, friendly, femeile sunt predispuse spre romantic... e normal ca majoritatea sa aiba in garderoba o tinuta cel putin roz... pana si eu am, cea mai pragmatica fiinta de pe pamantlaughing))

mlm
| mlm a răspuns:

Nu cred ca mai toate femeile se imbraca in roz, poate ai vazut cateva, dar tinand cont ca anul acesta predomina culoarea roz este posibil sa vezi multe femei imbracate in aceasta culoare.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu e cazul sa generalizam... eu una in toata garderoba nu am nici o haina roz... dar asta nu inseamna ca nu-mi place culoarea roz... doar ca consider ca nu ma avantejeaza, oricum in nici un caz nu m-as imbraca din cap pana in picioare in roz... fetita mea are 3 ani si are intr-adevar multe haine roz... poate pentru ca imi place cum ii sta in roz... insa sunt unii care exagereaza si din aceasta cauza a aparut o specie noua de femeie - Pitzipoanca - care cauta sa se inbrace numai in roz, chiar si parul e asortat sau daca nu atunci sigur are niste accesorii asortate... din pacate aceasta manie nu este intr-adevar de bun gust ...http://pitzipoanca.org/... aici gasesti mai multe specii de Pitzi...

| psiholoaga a răspuns:

Mie nu imi place culoarea roz. Provine de la imaginea pe care parintii o transmit, cumparand numai hainute roz fetelor si hainute bleu baietilor. La fel cum cumpara papusi sau masinute. Se numesc stereotipii sociale. Exista niste reguli sociale despre rolul si aspectul unei femei si rolul si aspectul unui barbat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu toate femeile se imbraca in roz.
acum. poate doar cele de clasa a5-a mai prefera rozul in comparatie cu alte culoriwinking

| Adorable3 a răspuns:

Eu cel putin adorr rozull:X:X:X:angrydar asta nu inseamna ca toata garderoba mea e roz) imi place foarte mult turcuazul:X. dar nu toate femeile se imbraca in roz.big grin

| murik a răspuns:

Fiecare femeie cred ca are in garderoba macar un obj vestimentar roz, insa cele care epateaza, denota imaturitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt ca printesele din basme de obicei au rochite roz.si cred ca orice fata se viseaza printesa.

assiris
| assiris a răspuns:

Nu toate, este doar incetatenita in mintea noastra cind parintii ca sa ne scoata in evidenta sexul cu care ne-am nascut, de mici ne imbraca in roz la fete si albastru la baieti.

lolita
| lolita a răspuns:

Pentru ca asa par fara aparare si barbatilor asta le place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nici mie nu-mi place rozul...chiar deloc...prefer albul:X:X:X:Xcare imi place ffffff mult... dar rozul doar pentru copii de 5 ani pana in 10...mai mult nu cred

| meda a răspuns:

Nu toate se imbraca in roz... mie imi place foarte foarte mult... e una din culorile mele preferate.big grin

| dkingam a răspuns:

Buna, parerea mea este, ca nu toate femeile se imbraca inroz, desi parerea mea este ca ar trebui, adica depinde de starea sufleteasca a fiecaruia, in schimb la mine starea sufleteasca depinde de culoarea hainelor purtatea in momentul dat. Eu nu pot fara roz, si chiar recomand sa se poarte pentru. ca iti da senzatie de puritate, de senzualitate de... fericire si automultumire>
Demeter K.