De cate ori vad ceva care imi place in mod deosebitNu mai cumpar lucruri de care nu am nevoie asa cum obisnuiam sa fac.Trebuie sa fim mai cumpatati acum
De cate ori ne tin buzunarele.eu as face zi de zi, as face sport national din asta
Shopping? dar oare chiar iti era asa greu sa scrii cumparaturi? vad aici multi ii taxeaza pe cei care scriu in limbaj "messengerian"...pentru mine, asta e totuna... oameni buni, avem si noi o limba oficiala in Romanica...si e romana, nu engleza! de asta e romanul prost...copie tot ce prinde...in ultimii ani, s-a facut o infuzie masiva de cuvinte de genul asta, cu toate ca au corespondent in limba romana... dar de, trebuie sa fiti si voi "cool", nu? altfel nu mai e la moda... una e sa folosesti neologisme care asa au fost ele imprumutate si nu au alte forme (cum ar fi si "pane" daca tot s-a vorbit ieri de el pe aici) si alta e sa te prostesti si sa vorbesti in tara ta folosind cuvinte dintr-o alta limba doar pentru ca asa face "satra"...chiar nu aveti nici un pic de mandrie in voi? precizez ca asta e un raspuns general, fara nici o adresare personala...asa ca poate asta nu se va mai sterge...
Eu fac Shopping (imi place mult cuvantul asta) de cate ori am bani, de cate ori imi mai trebuie ceva (si imi trebuie zilnic), de cate ori sunt intr-o pasa proasta si vreau sa imi fac surprize singura. Shopping placut la toti!
Nu cumpar de "atatea" ori pe saptamana. Cand vad ceva ce'mi place, achiziotionez.
Daca ar fi dupa mine, in fiecare zi, dar cum nu dispun de atatia bani.mai rar, adica cand e necesar.
Pai, in fiekr zi.chiar si de 2 ori pe zi. da. d dimineata la londra si la praanz la ny
De cate ori pe saptamana am bani de shopping, adica mai rarut ca-i mai dragut! ( in ultimul timp )
De cate ori are prietenul baniLa munca nu la-ntins mana! As face shopping si-n somn!
Eu ma duc la shopping in weekend pentru ca atunci am mai mult timp pe care sa il petrec k orele in magazine