| Anonimuserr a întrebat:

De ce la LIDL sunt produse foarte ieftine si in special astea igiena? Adica gel de dus Finale 2, 5 RON (25 de mii de lei vechi, ROL) sau 3 RON, care este facut in Germania. Nu sunt bune calitativ avand in vedere ca au acest pret infim? Un Fa sau Palmolive sunt 10 RON? Costa destul. M-am intrebat mereu de ce au preturile asa mici. Sunt proaste produsele astea de igiena? in snesul ca sunt slab calitative?
Intreb pentru cine este cunoscator si merge la LIDL.

8 răspunsuri:
| Anonimuserr explică:

SI pana la urma sunt produse de calitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ar fi logic, dar sa stii ca eu cumparand anumite lucruri, am adus deseori la concluzia ca produsele mai ieftine sunt mai bune.
Plus ca, daca le vand mai ieftin se cumpara, mai ales la noi unde n-ai prea multi bani de aruncat pe nimicuri.
Lidl-ul are bani, se vede din numarul de reclame pe care le fac mereu.
Lunea(martea, miercure, joia, vinerea) toata Romania merge la Lidl. Si in mare parte, asa e...
Acum nu bag mana in foc ca sunt de calitate, spun doar ca exista cazuri.
Si pana la urma tu chiar crezi ca tot ce scrie pe gelurile de dus, ca au efect de infrumusetare, hidratare, mutilare( laughing ) a pielii sunt adevarate? Eu nu prea. Gelul de dus e de cele mai multe ori un sapun obisnuit.
Si de unde sa stim noi cum e cu calitatea in Germania?

| harhas a răspuns:

Ceau
Sunt marca proprie!

| anonim_4396 a răspuns (pentru harhas):

Marca proprie, corect. Mi-a scapat asta.

| harhas a răspuns (pentru anonim_4396):

:p Dar sa stii ca uneori sunt mai bune cele de marca proprie!

| scarletjo a răspuns:

Buna! Acel gel de dus..este exact la fel ca Palmolive.Din punctul meu de vedere nu exista nici o diferenta.Am avut aceeasi curiozitate ca si tine. daca este bun de ceva tinand cont de pret iar in cele din urma am cumparat pentru a testa.

| Iulia100rock4ever a răspuns:

Sunt produse ieftine la ce te astepti? mai bine ia ti un gel de dus de la avon, yves rocher, moriflame.nu costa chiar asa de mult.

| Carmen03 a răspuns:

Nu sunt bune.