Eu am comandat si mi-a venit fix dupa o zi, adica sambata. Alt produs a venit duminica (surprinzator).
Acum depinde si de la ce firma partenera vine acel produs. Nu este o regula
Am scris in intrebare ca ma refer la produsele vandute de eMAG
Ee. Deci nu prin Emag (sa stii ca nu se subintelege) :/
Pur si simplu, ei le ia la rand probabil. Unde sa ajunga? Ia o parte si le dau. La unii ajunge intr-o zi, la altii in 2 saptamani.
"În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 7-10 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data înregistrării comenzii."
Cum am spus, eu am luat exact aceleasi produse, pe doua conturi, la interval de 5 minute unul de celalalt. Primul a ajuns in prima zi dupa black friday, celalalt peste 2. Asta inseamna ca ei au luat primele comezi si le-au dat (unde erau mai accesibile). Ca doar nu le era greu sa ia si micul plic de la celalalt pachet (ca nu am luat ceva voluminos).
Multe comenzi... multe produse.
Cele cu sameday vin mai repede macar mie asa o fost si daca merge in magazin la Emag dupa, si tata o comandat ceva trebuie sa vina prin Fan Courier si nu vine inca, din 14 noiembrie comandat urmeaza sa vina candva
Pentru ca de Black friday sunt multe comenzi si firmele de curierat nu reusesc sa duca totul in doua zile.
Dar nici macar nu a plecat produsul din depozitul eMAG. Inca am si optiunea de anulare comanda. Si am vazut asa la multi. Daca intri la eMAG pe pagina lor de Facebook o sa vezi multe comentarii cu persoane carora le apara comanda plasata de o saptamana
Cred ca nu a plecat. Cine sa-l preia daca nu sunt liberi curierii?
L-am primit duminica cu Sameday.
Ideea era ca ei se ocupau de comenzile date in saptamana 16-22 noiembrie si aveau grija sa ajunga in 1-2 zile la destinatari (care nici nu aveau serviciul Genius) dar ar fi trebuit sa se ocupe intai de comenzile date de Black Friday, nu?