Cadouri pentru el:
- o trusa cosmetica de calatorie – de obicei, barbatii sunt uituci si neatenti, asa ca, o trusa cu tot ce i-ar trebui intr-o calatorie e ideala.
- curele – de oricare, sunt utile.
- un briceag multifunctional.
- un joc video daca e pasionat.
- telefon mobil.
- daca ii stii hobby-urile o sa-ti fie mult mai usor alegind ceva special pentru persoana iubita.
- un tricou haios personalizat.
- o agenda imbracata in piele.
- rama foto pentru 2 fotografii.
http://www.borealy.ro/......ri-barbati
~~Hmm un parfum suna destul de bine pentru un baiat... o Bomboana Golia? nu serios acum, ai putea sa incerci sa facio poza cu voi doi si sa o pui in rama sau sa incerci sa faci pe Craciunita Hmm suna interesant si faza cu o esarfa pentru baieti ceva gen fular cum se poarta mai nou... Urechi de ren? ) O seara romantica doar voi doi..cu specific Craciunul-yee happy ) idei trasnite? - incearca sa cumperi un tricou si sa rogi pe toti colegii/prietenii lui sa ii transmita un mesaj ceva gen ''Te pup By x''
Pai ai putea sa-i faci cadou o poza mai veche, in rama cu voi Saauu..lantisor cu o inimioara sau ceva de gen si o poza cu voi in inimioara
Eu i-am cumparat un inel care l-am dus la bijuterie si a scris pe el " I love you"( sau poti sa scrii alt ceva). E ceva cu ce ramane mereu... Sper ca te-am ajutat.:*
denisa_7486 întreabă: