| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

De la ce varsta poti intra in club, discoteca?

12 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

laughing) banu` si intri.macar sa ai 14ani impliniti.bine! sa nu mai vb de acele discoteci gen moteluri.la care trebuie sa ai +18

| Zoombe3 a răspuns:

Varsta minima legala este de 18 ani dar poti sa fi si mai mic(a), singura conditie este sa fi insotit(a) de un adult.

Janina
| Janina a răspuns:

18 ani, cica... in realitate poti avea si 9 laughing

eileen
| eileen a răspuns:

Intri dupa 14 ani, dar sincer, nu ti le recomand, mergi mai bine la un muzeu, inveti ceva de acolo si nici nu te pilesti sau te afumeziwinking

| zu a răspuns:

Depinde in ce club, discoteca mergi, la unele trebuie sa ai minin 18 ani, la altele 16, la altele 14.sau poti sa intri la orice varsta, iar fiind minor, insotit de un adult

| andreutz a răspuns:

De la varsta 3-a in sus happy

daniela
| daniela a răspuns:

Legal 18 ani, ilegal... depinde cu cine te duci si unde te duci eu zic ca dupa ce intri la liceu asa o escapada mai merita sa faci, dar fiind insotit de cineva mai mare.

| Cosmina_2740 a răspuns:

Hmmm...intri in club atunci cand te simti in stare sa iesi si sa iti privesti icoana din perete avand constiinta impacatawinking.eu am incercat...nu rezist mai mult de 10 secunde... tu cat rezisti?!

| sigmanet a răspuns:

18 ani este varsta legala de la care poti sa faci ce vrei, teoretic, raspunzand de faptele tale. In discoteci si cluburi, poti intra si daca ai sub 18 ani, dar sa fii insotit de un adult si doar daca iti dau voie cei de la intrare.

| Sara2 a răspuns:

Nu-i adevarat....la balul bobocilor ai voie legal in discoteca si ai decat 15 ani...la banchetul din clasa 8 ai legal voie si ai decat 14 ani...deci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amalia: la virsta de 18 ani asa cred eu : dar totusi alti o viziteaza de la 14-18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu am 14 ani se umblu prin cluburi frate! Nu trebuie sa fii insotit de cineva mai mare trebuie sa stii cum sa dai bani la intrare si gtawinking

Întrebări similare