| Romelya314 a întrebat:

De revelion o sa fiu plecata la munte, la o cabana, cu cativa prieteni!
As avea nevoie de niste sfaturi utile in genul: ce sa iau cu mine, ce sa nu iau, ce sa nu-mi lipseasa, sau ideei de petrecere al timpului petrecut acolo!
Cea mai buna sugestie= fundita!
Multumiri anticipate!

Răspuns Câştigător
| Deidara554 a răspuns:

Pai, depinde cum va place voua sa va distrati. O sa incep cu lucrurile pe care sa la iei:
. Sapun
. Pasta de dinti
. Haine comozi, dar si dragute
. Cizmele
. Pijamalele
. Poate niste carti de joc
. O caciula
. Manusi
.Fular.etc.
Idei de joaca:
Eu in tabara cand am fost cu colegii.am facut o caterinca acolo de cred ca o sa ne tina aia de la cazare minte pe veci.laughingDe dimineata profa ne punea sa ne trezim mai devreme(ca asa vroia ea)si noi fugeam repede si le opream la baieti ceasurile.Si astia dormeau pana la 10-11.Sau seara ne spalam pe dinti, noi fetele.si pe urma cand am ajuns la camerele noastre.clantele erau pline cu pasta de dinti.si pe jos pe podea era numai gel de dus. Porma noi ca sa ne razbunam.am umplut baloane cu apa si ne-am dus asa la ei la usa. a ciocanit o fata de care era indragostit unu din baieti.si cand a deschis am inceput sa dam in ei. pe urma ne-am batut cu perne... aaaa si cand am mers la discoteca. a fost criminal.ma rog. Distractia o sa apara daca esti cu prietenii.Eu ti-am dat idei pe care le-am trait.big grinSper sa te distrezi. Un an nou fericit!

4 răspunsuri:
| ionut1980 a răspuns:

Ia in primul rand Buna-dispozitie.Nu uita Prudenta; ia-ti Distractia, Voiosia, Constiinta, pasta de dinti, prezervative ( cum spunea @bogdan ), o bricheta si un cd cu : Margineanu, Chilian, Stratan, Gica Petrescu, 1L vodca, o baterie vin, 1 cartus de tigari si castraveti murati laughing)

| cici a răspuns:

Pai sa incepem cu hainele mai groase pentru afara apoi haine de interior foarte comode si atragatoare si sa nu uitam de ceva sexi.iti mai recomand niste parasinus pentru raceli si niste calciu sau vitamine pentru oboseala.in rest distractia depinde de atmosfera si prieteni.

| bogdan_6282 a răspuns:

Eu zic ca nu te sa uiti sa ei prezervative da daca nu sunt durex s anul mai ei