Https://www.amazon.com/s?k=Ortho+Pillow&ref=nb_sb_noss_2
dar, te costa in plus transport, vama, etc.
... sau ia frumos de pe Amazon UK/De/IT/Spania fara sa isi faca griji de vama si etc, doar transport si atit.
Da, asa e, acum am verificat, amazon.de are preturi mai mari decat us, dar, fara shipping, si cam aceleasi produse... si poti sa il vezi in engleza, chiar daca e .de
Da, dar daca iei in calcul si TVA-ul pe care il platesti la ce vine din SUA, plus transportul care costa mai mult... DE si astealalte de prin Europa sunt miezul.
Da, EVIDENT, dar la primul raspuns era amazon.com care era cam dublu cu transport, la al doilea era cu MULT mai putin
morala e ca poti sa intrii pe orice amazon Yuropean ( es, it, de, WHATEVWER), apoi sa schimbi limba in engleza si apoi sa comanzi mult mai ieftin decat din state, unde unde trebuie sa platesti si shipping-ul
TOTUSI produsul trebuie sa fie vandut in Yurop, chestii ca arme, inclusiv cutite de aruncat (care nu sunt arme de foc), NU se gasesc in Yurop, zoooorrrrrrrry... iar asta NU e singurul exemplu, eu imi doresc sa gust Icee, si NU am nici o sansa in Yurop, fara bani seriosi, pentru o bautura AMARATA (X