| Cσσкiє a întrebat:

De unde pot cumpăra online această geantă? Mulţumesc! http://www.badenis.ro/rechizite-scolare.aspx?lang=rom&ID _Product=1686

7 răspunsuri:
| kytty a răspuns:

Buna:X

pai ar trebui sa colinzi magazinele, eventual sa le duci o poza cu geanta si sa faci comandahappy

| KlaudyaAddha a răspuns:

Mai intai vezi daca se afla vreun numar de telefon. Daca nu sau nu se pot face comenzi, ideea lui @bb e buna. Am si eu cateva lucruri personalizate. Prietena mea a avut si ea o geanta asemanatoare cu asta numai ca a pierdut-o si nu a mai gasit-o pe net sau in magazine. Sper ca tu o s-o gasesti si ca o sa faci rost de ea! Succes!winking

| powergirl a răspuns:

Nu cred ca ai trimis bine linkul ca imi da ca nu il gaseste

| bb_7189 a răspuns:

Uuuu, da' ce draguta este. Nu cred ca o vei gasti dar poti face altceva, ia o granta neagra simpla, cauta o poza cat mai asemanatoare cu aia si du-te la un magazin special care face chestii personalizate. Sigur o sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte draguta, insa ideea lui @bb e buna. Nu stiu daca vei gasi aceasta geanta in magazinele online. Dar cu o geanta personalizata poti s-o personalizezi cum doresti. Daca gasesc de unde o poti cumpara te voi anunta. Bye! Sper s-o gasesti!winking

| Delyaa a răspuns:

Nu stiu... i dragura oricumtongue

| mirelush_3301 a răspuns:

Chiar nu am idee