Sunt magazinele acelea daca stai in bucuresti orice produs la 13 lei si chiar are marfa buna, fiindca ai de unde sa alegi si nu e calitate proasta adica de aia ieftina cu toate ca sunt ieftine dar sunt aduse fraudulos.
Mai silwian ce crezi tu ca e calitatea cu cat e mai scump cu atat e de calitate ? spune-mi ai intrat vrodata intr-un magazin din asta? si ai vazut sau decat ai dat cu privirea de la distanta si tiai spus si parerea.
in al doilea rand nu sunt aduse din china, si cand m-am referit fraudulos adica nu au mai platit nu stiu ce taxa de vama.nu ca au fost furate
la kg sunt alea la sac probabil ca iei tu de sti, eu ce imi iau de imbracat imi iau din Plaza, si magazin unirea si am intrat intr-o zi la insistentele unei personane sa vedem ce ''marfa''are si chiar am fost multumit mi-am luat 3 bluze smechere care in Plaza material la fel si modelul aproape la fel de de la 60 lei la 100 lei si chiar mai mult si le-am luat cu 15 lei, si acum ma duc tot la magazine din astea dar ma duc nu numai la unu daca te duci la mai multe ai ce alege plus din asta faci o mare economie de bani!
toate cele bune!
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Buna,
La Cheap and Chic Shop gasesti haine si accesorii designer incepand de la 30 Ron!
Transport gratuit prin Posta Romana.
http://cheapandchicshop.blogspot.com/
Buna! Daca stai in Buc. si esti aproape de sos. Giurgiului sunt foarte multe magazine rentabile si ca pret si calitate. Sper ca ti-am fost de ajutor.Eu am cumparat pentru. mine,si la scoala ma intrebau aproape toti colegii. Vroiau si ei,dar nu le-am spus adevarul, ci am spus ca din niste magazine de pe la Unirii", sau mai ai o varianta:cu magazinele din Carrefur Illoty-Italia
Bogdanmarianmgh întreabă:
baiatucushaorma întreabă:
anonim_4396 întreabă: