| BossDeBoss1998 a întrebat:

De unde pot lua sange fals, folosit de obicei la MakeUp-urile de Halloween sau la filmele cu zombii gen The Walking Dead

8 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns:

Încearcă cu ketchup...e mai ieftin!

| Dilavia a răspuns:

Ia niste tuburi de acoarele pelican sunt cele mai bune si dati cu cel rosu sau foloseste un strugurel de buze lichid care curge foarte rosu eu am facut cu tub de acoarele pelican de halloween si a iewsit misto insa se usca si am amestecat strugurel rosu cu tubul de acoarele si nu s-a mai uscat sau pot sa cumperi acoarele din astea cu ulei ca alea nu se usuca decat pe hartie dar pe fata nu!

| BossDeBoss1998 explică (pentru Dilavia):

Noroc ca sunt pictor/desenator (imi place mai mult sa desenez alb negru decat pictez...) anyway... si as puteea face rost de pelican.winking

| Dilavia a răspuns (pentru BossDeBoss1998):

Si tu esti pictor misto si eu sunt eu am fost la liceul de arte din Ploiesti dar a trebuit sa ma mut de la scoala ca acum nu mai stau in oras stau la tara si nu puteam sa merg mereu de unde sun eu acum pana in Ploiesti! o sa mearga succes pa

| PAmy99 a răspuns:

Incearca cu ketchup, e mai simplu si mai ieftn!
funda? happy

| 夢想家兩次 a răspuns (pentru PAmy99):

Ketchupul este deja o farsa invechita si in plus e nu are culoarea potrivita de cele mai multe ori.
1.)Poti pune intr-o sticluta acuarele pelican si apa.
2.)Miere apa colorant alimentar si bulion.
3.)Suc de fructe si faina.

| Vlad43 a răspuns:

Sange fals, se gasesc in magazile specializate, dar poti face si tu... cu apa si acoarela, pune multa culoare sa aiba densitatea mare, am incercat si euwinking Funda?

| BossDeBoss1998 explică (pentru Vlad43):

Daca merge poate iti dau si funda