| CorneaConstantin a întrebat:

De unde pot sa comand proteine pentru masa musculara? As dori sa nu mă coste mult, undeva pe la 50 lei si sa nu fie un pliculeț laughing) sunt slab si vreau sa pun ceva pe mine, va rog puțin ajutor. Multumesc

3 răspunsuri:
| Mariokasan a răspuns:

Cauta pe eMAG, eu am gasit

| Cosmin86 a răspuns:

Daca esti slab ai nevoie mai degraba de carbohidrati, decat de proteine.

Si 50 de lei? Un supliment "bun" e cal 250-300. Daca vrei sa te tina 3-4 saptamani.

| cristiww a răspuns:

Daca ai bani putini, cumpara alimente sau daca crezi ca suplimentele fac ceva deosebit (ele fiind tot alimente pana la urma) ......incearca Redis/Gymbeam/Natural Plus/Pronutrition. Vei primi un produs din soia si lapte, eventual cu zaharuri de proasta calitate (dextroza, fructoza) daca vrei gainer. Insa si pretul va fi mic. Cu ~60RON iti cumperi 2kg de Ideal Protein sau izolat proteic din soia de la Redis (soia e fara aroma, e nasol la gust si se dizolva in multa apa). Mai ieftin de atat nu gasesti (sa aiba si minim 75% proteina). Daca vrei gainer incearca si la celelalte firme de mai sus, nu doar Redis.
De preferat ar fi insa sa iti asiguri mare parte necesarul zilnic din alimente iar cu suplimentele sa completezi, si alea sa fie de calitate (dar....calitatea costa....la fel ca si alimentele de calitate)