| gardiana a întrebat:

De unde pot sa cumpar aparate de fitness?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

De obicei se gasesc si la magazine gen Metro, Selgros.Depinde daca doresti sa fie profesionale, pentru o sala de fitness sau sa le folosesti tu acasa.In Metro stiu sigur ca erau...nu cred ca le-au scos.

10 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, pai sint magazine speciale unde se vand numai aparatura de fitness, asta depinde si in ce localitate stai.In orasele mai mari sint astfel de magazine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara.Am un aparat forta cu 16 exercitii si greutati pana la 100kg aproape nefolosit. daca te intereseza 0720990539.Ionita Irinel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.fipro.ro preturi accesibile livrare la domiciliu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, daca vrei sa cumperi aparatura fitness- second hand din Germania, contacteaza-ma 0724 845 046 Ana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa trimiti o cerere pe adresa sleappyme@yahoo.com si iti vom trimite oferta noastra pe adresa ta de mail, oferta e destul de buna cu transport inclus si garantie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mine 0725522911

| Clever a răspuns:

Daca te intereseaza un aparat multifunctional de fitness. cu 600 lei. poftim un nr de telefon pentru contact. 0768840567

| insomniak87 a răspuns:

Gardiana, iti poti achizitiona aparatura fitness de pe site-ul www.fipro.ro, aparatele sunt noi, profesionale si se ofera garantie 2 ani. Transportul este inclus, preturile sunt cele mai mici de pe piata la ora actuala. Nu te lua dupa anunturi aiurea. Multi au raspuns aici dar relevanta este mica. O zi frumoasa sa ai!

| Bolte_Dana_1970 a răspuns:

Contacteaza-ma daca mai doresti un aparat multifunctional de fitness, 0732073723