| lollopop a întrebat:

De unde va cumparati hainele?

Răspuns Câştigător
| deeeeeebora a răspuns:

La mine nu conteaza de unde le iau. ce imi place cumpar:second, piata, magazine mici, new yorker, deichman, tako.in general nu-mi place sa dau multi bani pe haine

18 răspunsuri:
| deea_1980 a răspuns:

Pai daca te referi la firme:Kiabi, Kenvelo, Stradivarius, Zara, Pimkie, Bershka si Cropp town.

| Bacemi a răspuns:

Din magazine. Important nu e neaparat pretul ci sa imi placa tricoul. Se poate sa cumpar un tricou ca imi place chiar daca stiu ca nu o sa il port de multe ori pentru ca e de slaba calitate ( bineinteles daca e un pret rezonabil, 15 - 25 de lei ). Se poate si sa dacu 60 - 65 de lei pe un tricou daca imi place mult.

| Brotacelu a răspuns:

Din magazin, mai nou am gasit Kiabi, un magazin bun cu produse foarte bune si diverse.
laughing cei de mai sus, nu va mai dati mari ca, cumparati de la zara, terra nova, NYetc...stiu eu cum feceti voi ...va luati cel mai ieftin produs, cereti punga[neaparat de hartie si cu ditamai sigla firmei] si apoi plecati la piata cu punga laughing)
Mai lasti-o naiba de smecherie rolling on the floor)
Lee cooper d-aia e in faliment. ca ii faceti voi vanzare.

| Arthur a răspuns:

De la New Yorker, H&M etc.

| cornculapte a răspuns:

Online sau din magazine. Imi plac hainele magazinelor New Yorker, Pull and Bear, Debenhams, Stradivarius, dar de multe ori sunt cam scumpe si nu prea imi place sa dau multi bani pe haine pentru ca stiu ca am prostul obicei de a nu le intretine corespunzator.

Răspuns utilizator avertizat
| LoveMusic a răspuns:

De la magazin raised eyebrows
De obicei de la astea mai moderne: Zara, Terra Nova, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| T a răspuns:

De la mall...Magazinele mele preferate sunt Bershka, Zara siTerraNovahappy

| Irmmma a răspuns:

Din magazine de buna calitate si mall-uri. tu?

| ade98hannah a răspuns:

Mall, takko... unde sunt mai frumoasehappy

| lollopop explică:

Pai eu de obicei din mall, sau magazine din oras, dar nu prea imi cumpar haine decat daca am nevoie.In nici un caz nu imi cumpar haine de la s.h. Nu ca as avea ceva in contra, dar nu mi se pare igienic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mall

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Takko. love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din Dragonul Rosu si din piata de la taraba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la s.h.

| SheCanFlyy a răspuns:

Din Mall
Zara, Guess, Lee Cooper, Bershka, Terranova si Burberry

Întrebări similare