| kkallww a întrebat:

Deci am dat o comanda la dr.max acum o saptamana si luni m-a sunat si a zis ca comanda a ajuns la o adresa gresita in alt oras si o sa ma sune cand ajunge aici in orasul meu, doar ca nu a mai sunat si am nevoie de aceea comanda.Mai ales ca am platit cu cardul si banii sunt deja luati.Ce as putea face in situatia asta pentru ca ma gandesc ca nu mai vine

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te duci la dr max si ridici comanda, le spui ca ai comandat online le arati mesajul si comanda de pe telefon si ei trebuie sa iti elibereze comanda ca o au in farmacie pe stoc.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ai plătit cu cardul ai luat țeapă. S-ar putea ca site-ul Dr. Max de unde ai făcut comanda și ai plătit cu cardul să fie un site fals. Trebuia să apelezi la curier ca să vezi dacă site-ul Dr. Max este in regula.

| PetardeF1 a răspuns:

Dr.Max nu are comanda ta, o data ce a fost procesata, este in mainile curierilor si nu mai au ce sa faca. Trebuie sa suni la compania de curierat, si cel mai probabil ti-au dus coletul la depozitul din orasul tau si in cateva zile (lucratoare) o sa il livreze.

| kkallww explică:

Comanda nu a mai venit si am dat o acum 2 saptamani.au spus ca o sa o aduca dar nu mai dau niciun semn