Aoleu! Domne, fii tu, nu ce vezi la altii. Eu sunt rocker pentru ca imi place acest stil, nu pentru ca asa am vazut la altii si mi se pare "cool". Ce dracu` aveti? Iti raspund eu la cateva intrebari: 1. Orice ce firma poti sa porti! Ai cautat macar poze pe net? Te imbraci in niste haine cu culori tampite, amestecate, fara noima. O fii asa greu sa dai pe sf. Google un search cu "scene kids" Imagini? Gasesti o gramada, le copiez stilul vestimentar.4. Nu, genius! Poti sa stai si fara pirce-uri, nu pirsuri, ca de aia facem engleza la scoala. 6. Atitudinea ta, din nou, genius! Nu trebuie sa adopti o atitudine..trebuie sa fii tu..aoleu. 7. Famili? WTF?! Crezi ca ei tin cont de familile din care provin? Doamne. 8.Numele tau e foarte bun, ce ne tot poreclim atata cu nume ciudate si complicate? 9.Serios? Scene kid oficiala? Parca ai incerca sa intri intr-un fan club. Din nou, doamne! Scene kids nu e un "FUCKED FAN CLUB", e un stil vestimentar..ATAT! Nimic mai mult! Nu e niciun club, nicio societate/comunitate sau mai stiu eu ce gandesti despre scene kids. E doar un stil vestimentar, cum e cel de roacker, rapper, street, casual si mai stiu eu ce. Personal, scene kids mi se pare o porcarie. Prea impopotonat si penibil.