Salut! Eu zic ca cel mai potrivit cadou pentru varsta lor ar fi o cutie de bomboane daca zici ca au tot ce le trebuie. Mai incearca si niste carti interactive pentru varsta lor, eventual du-te la librarie si mai cere sfatul vanzatoarelor. Sau daca te tine buzunarul, o bratara finuta din argint. Numai bine si petrecere frumoasa.
Verisoarei tale cred ca ar trebui sa ii cumperi un ursulet de plus sau un lantisor din argint sau aur iar verisorului tau cred ca ar trebui sa ii cumperi o minge de fotbal sau un dvd cu filmul preferat... Sper ca te-am ajutat.
Funda?
Verisoarei tale i-ai putea cumpara ceva de imbracat sau o papusa, ceva. Iar verisorului tau. un joc pentru psp/ ps2? sau un dvd cu un desen animat pentru baieti (gen ala cu masini de la disney). In ziua de azi e greu sa stii ce ai putea cumpara copiilor/adolescentilor mai ales cand au tot ce vor...
Pai fetitei poti sa ii ei o pereche de cercei de aur si un parfum finut potrivit varstei. Iar baiatului ii poti lua un set cu fular, manusi si caciula + un pulover. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Păi pentru verişoara ta iţi recomand o păpusa sau ceva de plus, iar pentru băiat i-ai putea lua ceva de imbrăcat sau ce spui de un lănţişor cu numele lui ceva de genu' ăsta