Aici gasesti idei de cadouri de toate feluri:
http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/tag/cadouri%20pentru%20colegi
Daca vrei special, sau daca ai o relatie foarte buna cu acel baiat, incearca sa pui intr-o cutie, un ceas, si hartiute rupte bucatele pe care sa scrii ceva, pe fiecare( de ex ''Esti un prieten foarte bun'' ''Bff'' ''Te iubesc'') Bla bla, ai prins ideea!
Mai poti sa ii duci muuulte baloane, un parfum, pe baloane sa desenezi fete! Ori un tricou personalizat, ori o cana draguta in care sa-i pui bomboane multe, o bratara sau o sticla de sampanie!
Eu ti-am dat niste idei practice, dragute si nu foarte scumpe!
O esarfa, o pereche de manusi, o caciula (ca tot a venit iarna)
Un ceas
Un maimutori
o ''brosa'' cu zodia sa sau cu numele sau
Sper ca te-am ajutat!
Eu i-as lua un parfum din firma " Playboy " Este la Kaufland cu 13 lei Si-a luat o prietena si miroase perfect! Si mai adauga si o ciocolata ca sa fie tot timpul dulce si o scrisoare in pungulita :X Bafta!
Ai putea sa-i iei un parfum daca e genul care sa aiba grija de imaginea lui sau ai putea sa-i iei un film.
Poti sa-i iei un fular, o bratara din argint, o caciula sau un tricou personalizat. O alta varianta ar fi sa ii iei o sticla de whisky sau vin sau ceva de genu' asta. Sper ca te-am ajutat.
Un ceas sau un parfum.Colier sau bratara. Poate o esarfa un tricou! Nu mai stiu....mai gandeste-te tu la ceva!
Un ceas simplu, am vazut ca multi poarta, dar degeaba, doar 25% stiu sa il "citeasca".
In primil rand trebuia specificata suma dar eu iti dau pentru 3 cateogrii:
1.10-15 lei-ii poti da o cana cu mos craciun, o caciula de Mos Craciun cu cornite de ren, sau niste manusi de fotbal.
2.25-30 de lei ii poti dau un deodorant sau o minge de fotbal.
3.35-50 lei-un ceas sau un parfum.
Si eu ii trebuie sa ii dau la un coleg cadou si tot baiat ii si eu i-am ales sa ii cumpar o caiula de Mos Craiun sau un deodorant sau o cana cu Mos Craciun desenata in verde alb rosu si negreu(sau simpla)alegerea ta si o ciocoloata. Sper ca te-am ajutat. Funda?:*:*:*
anonim_4396 întreabă:
elenarox întreabă:
anonim_4396 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: