Dupa parerea mea : Lg-urile au un design mai frumos. dar nu e atat de bun la partea tehnica. Maicamea are un Lg si dupa cateva zile i s-a stricat sooo... mai bine ti-ai lua Samsung Star
oricum nu mai am nevoie de ajutor ca deja mi-am luat LG viewty snap♥ si sa stiti ca face un an in decembrie si merge perfect si l.am scapat de cateva ori pe holurile de la liceu si nu are decat o mica zgarietura intr.un colt asa ca nu mai spuenti ca sunt de proasta calitate LG. urile pentru ca nu aveti dreptate
Samsungul ala il am eu si e super bun! LG cookie il stiu destul de bine. e bun si asta, dar mie imi plc mai mult Samsung
Oameni buni...am un LG KP502 de 5 luni si nu pot zice ca s-a stricat nimic la el, in afara ca am inlocuit primul plastic de pe ecran cu cel de rezerva...Telu merge pergect (si eu si verisoaramea si mama avem celasi mode, totate au peste 3 luni, nici unu nu are nimi) Nu inteleg ce aveti cu Lg-urile?
Dupa parerea mea:Lg-urile au un design mult mai frumosdar nu e atat de bun la partea aceea a lui tehnica.Eu am un Lg si dupa cateva zile cand l-am cumparat mi-s-a stricat...mai bine ti-ai lua Samsung Star
Eu am LG cookie ligh http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2010/09/lg-cookie-lite-t300-pl.jpg si mi se pare chiar bun... nu stiu al meu e bun depinde de parerea ta eu am po alb... fundita?