| mari0 a întrebat:

Doresc sa achizitionez un laptop destul de scump de la o persoana fizica de pe un site de licitatii cunoscut. Nu stiu cum sa procedez cu livrarea coletului deoarece mi-e frica sa nu fiu inselat. Daca produsul nu e cum il descrie vanzatorul? Daca primesc altceva? Se poate intampla orice. Cum sa procedez?

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Ai grija cu aceste licitatii. A aratat si la EV ca a licitat un telefon si a primit 2 cartofi in colet pentru care a platit 150 de ron. Deci semnal de alarma Daca vrei sa cumperi mai bine te deplasezi in localitatea respectiva is l iei personal. Eu asa am cumparat de pe net un loc. dar m am intilnit in oras si mi la dat l am probat si ok.

| Same.User a răspuns:

Chiar merita afacerea respectiva? Eu spun sa te gandesti de 2 ori, ma gandesc ca e vorba de okazii.ro.
Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu respectivul, si daca tot e valoare mare, ar fi indicat sa faci un efort sa te deplasezi tu pana la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa primesti coletul printr-o firma de curierat (costa maxim 100lei) dar merita avand in vedere ca la primirea coletului ai posibilitatea de a desface coletul sa te asiguri ca laptop-ul este intreg si functioneaza. Decizia ramane a tawinking

| kcara a răspuns:

Eu iti sugerez sa te uit la ce calificative are acel utilizator si sa vezi ce au zis si ceilalti cu care au facut afaceri cu el. Si sa vezi ce tranzactii a mai avut si cum au fost finalizate. Daca toate acestea au un raspuns bun atunci fa afacerea cu el. In alt caz iti recomand sa vezi si oferta celor de la Emag www.emag.ro pentru ca au preturile bune ai si garantie si nu ai sa ai probleme apoi cu laptopul. dar pana la urma decizia e a ta.