| s73f1 a întrebat:

Duminica tatal meu isi va serba ziua. Ce cadou sa ii iau?

Răspuns Câştigător
| TeodoraMaria98 a răspuns:

Buna!
Pai...daca stati la crte si aveti un garaj ai putea sa ii iei un set de scule.Sau ai putea sa ii iei carti cum ar fi:
De ce se tem barbatii de femei de Jean Cournut
De ce femeile uita greu si barbatii repede de Marianne J. Legato
Iubito, eu ma micsorez de Pascal Bruckner
Sau daca esti fata ai putea sa ii faci(cu ajutorul mamei tale, binenteles)o prajitura sau un tort sau orice mancare stii ca ii place.Pa!

4 răspunsuri:
| AdeNoid a răspuns:

~Suna siropos dar poti sa ii faci o felicitare unde sa ii scrii ganduri, si etc.Asta sensibilizeaza orice parinte.
Poti sa ii cumperi o cravatabig grin, un trabuc (daca este fumator) sau ...hm...o diploma pentru cel mai bun tatichappy
La Multi Ani! Sa iti traiasca!
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| elvira_5300 a răspuns:

Cadoul nu conteaza prea mult, gestul conteaza si sa fie din dragoste.Mi-ar placea sa am si eu un tata sa ii pot oferi un cadou cat de mic care pentru parintii nostri inseamna foarte mult.

| Criss_1962 a răspuns:

Poti sa-i faci un suport din plastilina. Faci un cerc si o inima... Cercul il pui jos iar cu putina sarma legi de el si inima. Dar ai grija ca trebuie sa lipesti varful inimii de muchia cercului...Inima va sta oblica, iar pe ea poti lipi poza tatalui tau. Acest cadou i-am facut si eu mamei si s-a bucurat foarte mult. Ma mir cum de mi-a venit aceasta idee. Daca nu iti place poti sa ii iei un ceas de mana, o bratara de argint( tinand cont ca nu ai prea multi bani la dispozitie )si sper ca te-am ajutat. Daca nu ai inteles cum sta treaba cu acea inima si acel cerc, poti sa-mi dai un mesaj privat! Funda?

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Pai cati ani are?big grin Ai putea sa ii iei o camasa, o cravata, etc. Si nu iti recomand sa ii cumperi un trabuc pentru ca este scump si oricum ii face rau laughing