| Sonia822 a întrebat:

E cineva din UK care poate sa contacteze un utilizator de e-bay? Vreau sa cumpar ceva cu livrare in Ro si utilizatorul vinde doar in Uk, doresc sa-i trimiteti un mesaj in care sa-l intrebati daca vrea sa-si modifice setarile pe cont pentru a putea plasa comanda. Mi-ati fi de mare ajutor. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Da, eu pot sa te ajut fiind din gb

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din pacate nu a raspuns bastardul ))

| darrio2007 a răspuns:

Si postezi pe site romanesc. De ce nu ii comunici tu acelui utilizator?

| relian a răspuns:

Cel mai indicat sa nu zic recomandat,obligatoriu pentru binele tau,ar fi sa scrii tu mesaje acelui vanzator.
De ce? Pt ca orice scrii pe ebay ramane acolo,nimeni nu poate sterge,nici tu din contul tau nu-ti mai poti sterge niciodata mesajele laughing le stergi dar se duc la cos,dar acolo vor ramane,nu ai posibilitatea sa le stergi definitiv.

Deci in cazul unei dispute cu un vanzator,ai acolo dovada,ai mesajele prin care ai comunicat cu vanzatorul,ala nu poate sa zica altceva,de aia este bine sa contactezi tu vanzatoru pentru orice.

De exemplu vezi un produs si nu esti in regula cu ce descriere are,bagi mesaj, intrebi ce vrei sa stii, ala iti raspunde, apoi stii daca sa cumperi s au nu.
Mereu sa citesti descrierea unui produs ce doresti sa cumperi, citeste de cateva ori sa fii sigura ca ai inteles, iar daca ai nelamuriri comunica cu vanzatorul.Nu te grabi niciodata,produse or sa fie mereu,dealuri bune or sa fie mereu, asa ca comunicarea este spre binele tau.
Daca nu stii engleza foloseste google translate, ala ce traduce fraze, am vazu ca e destul de ok, iar aia inteleg, chiar daca nu este tradus perfect.
Bafta

| relian a răspuns:

Cauta sa cumperi din UK, America, Canda, China, tarile astea au cei mai seriosi vanzatori online.

| Sonia822 explică:

Ca de obicei, raspunzi pe langa subiect. Utilizatorul nu are activata optiunea de a primi mesaje din ro. Si nici nu am ``pe cineva`` in uk. Dai numai raspunsuri ``invechite``. Fa-ti un update. Daca dai un mesaj pe ebay nu faci puscarie

| mgtow a răspuns (pentru Sonia822):

Da, eu pot sa te ajut fiind din gb

| Element231 a răspuns:

Il contactezi direct pe e-bay.
Si are motivele lui sa nu vanda in Romania.Tu esti clar un exemplu.