| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

E ziua nepotelului meu vineri, are 6 ani.Ce sa ii cumpar? Haine nu..ca are destule.ceva de camera. jucarii mai frumoase...

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Un trenulet electric HO set.

| Henriette1165 a răspuns:

Îi poți lua câteva dulciuri care-i plac lui, o masinuță, un set de plastelină, sau dacă te lasă buzunarul îi poți face cadou o piscină mică, de copil, că tot e vară. big grin

| AndraAndrada2000 a răspuns:

Ii poti cumpara o masinuta, trenulet.
Niste dulciuri.
Poti sa i iei o felicitare in care sa scrii o poezie sau o poveste.

| ionut2000000 a răspuns:

Buna,o masina cu telecomanda cred ca i-ar placea foarte mult sau mai exact o jucarie cu telecomanda sau ceva din desenele care ii plac(daca stii ce desene ii plac). Bafta!

| Casiana_Nady_1992 a răspuns:

Daca tot are 6 ani..sunt sigura ca va merge la anul in clasa o sau in clasa 1.Asa ca ai putea sa.i faci cadou un ghiozdan sau daca nu vrei poti sa.i iei o bicicleta sau pur si simplu niste bani. Sper ca te.am ajutat!

| Gadgetry a răspuns:

Buna ziua! Puteti incerca noul joc educativ scrie si sterge ajuta la dezvoltarea creativitatii si a functiilor motorii, copilul invata sa scrie si sa deseneze dupa bunul plac. Puteti gasi jucarii educative aici -> https://gadgetry.ro/collections/rechizite-scolare-ieftine

| 0208101111 a răspuns:

Eu spun că ai putea să îi iei nepotului tău o jucărie mai populară. Sigur îi va placea dacă are 6 ani. Ai putea să îi iei o mașinuță.