Nu, nu cred ca cizmele mov sunt pentru c***e.Si eu am avut niste cizme mov inchis si simple anul trecut si nu, nu mi-a zis nimeni ca sunt de c***e.Stai linistita, nu o sa te catalogheze nimeni drept prostituata.Si daca e asa, ce conteaza? Tu stii ca nu esti.Lasa lumea sa vorbeasca! Nu lua in seama.
Salutari.
Am auzit si eu ca cica violet este culoarea fetelor usoare.Nu e adevarat.Eu am vazut cur*e imbracate si in alte culori...
Eu zic sa iticumperi cizmele daca iti plac si mama ta te lasa, pentru ca nu iti va zice nimeni nimic, stai linistita .
Nup...culorile mov si rosu erau mult mediatizare pe timpul bunicilor fetele care adoptau tinute in aceste culori erau considerate fete usoare...acum nu mai are nici o valoare fiecare se imbraca in ce culori vrea ...de ex eu am cizme rosii.si?
Nup....culorile mov si rosu erau mult mediatizare pe timpul bunicilor fetele care adoptau tinute in aceste culori erau considerate fete usoare...acum nu mai are niki o valoare fiecare se imbraca in ce culori vrea ...de ex yo am cizme rosii..si?
Un vers de la Parazitii: * Tarfa sub acoperire se imbraca in mov *. dar cine se ia dupa ei, nu?
Problema este ca cizmele mov se asorteaza greu, nu merg la intreaga garderoba. Poti sa le cumperi daca sunt perechea nr. 15.
Daca in magazin este un stand special pentru curve atunci nu le cumpara de acolo. Daca nu atunci cumpara linistita. Se zice ca movul e culoarea curvelor. Dar e o legenda doar.
Nu exista culori pentru c***e si culori pentru fete cuminti exista modele asociate cu anumite culori care fac aceasta diferenta dar nu conteaza asa mult culoarea cel mai mult conteaza modelul si asta daca te referi la fuste bluze pantofi cizme etc... Desigur nu conteaza numai ca modelul fustei SAU bluzei SAU cizmulitei... sa fie gen c**va ar trebui cam toate sa fie extravagante si sa spunem neadecvate. Daca doar un obiect de imbracaminte este mai extravagant asociat cu ce trebuie pot da un tot unitar de o foarte mare valoare sugerand o eleganta deosebita chiar daca acel obiect este purtat si de o prostituata... In opinia mea combinatia conteaza nu doar o simpla culoare
Nu stai linistita si eu am cizme mov si nimeni nu zice nimic despre ele chiar le adora
Ii sau dreptate lu` Ciss si ru am niste botine mov si nu mi-a zis nimeni nimic
Cred ca pe vremuri se gandea asa.Tzin minte ca am mai auzit asa ceva la o persoana mai in varsta.In orice caz chiar sunt frumoase cizmele colorate atat timp cat le combini bine.
Nu, mama ta categoric nu are dreptate. Daca auzi un zvon sau o vorba in vant nu trebui chiar sa generalizezi. Mov este o culoare superba, si dupa cum ai vazut, si baietii o poarta.
Oricum fii 100% sigura ca nimeni nu te va cataloga drept prostituata. Nu iti face griji!
Si eu cred ca merita sa-ti cumperi acele cizme De cand caut si eu genul asta
Salutari!
Hai sa nu exageram! Cizmele mov si poate chiloteii rosii sint pentru curve... Dar atunci ce mai zicem de mamele care dau copilului la 5 ani slipi tanga sau le lasa sa place la scoala cu buricul gol la 12 ani...
Eu sint innebunita dupa mov.
Totul tine de atitudine si de circumstante.
Ia-ti cizme mov, dar mov rau! Vrei sa ajungi sa iti tinjeasca sufletul dupa ele la 60 de ani?
Ehh...nu tebuie sa te iei intotdeauna dupoa mama ta pentru ca moda se schimba .si nu cred ca ar fi vreo problema ca tie iti place culoarea mov la aceaste cizmulite.si sa stii ca eu nu am auzit ca movul este purtat doar de c***e.deci stai linistita.de exemplu eu chiar ador culoarea mov si cum am multe haine mov nu pot sa nu am cizme sau pantofi de aceasta culoare.ca altfel nu le puteam asorta...deci : "don't worry" :X
Asta imi aduce aminte de o chestie. Eram cu mama si vroiam oja neagra si cica ea ''e pentru sataniste''. Nu cred. Si nici movul nu are cum sa fie numai pentru prostituate, in fine. Parinti vor zice aproape orice numai sa-i asculti
Sunt o persoana mult mai mare ca tine, am facut studiile ce ma defineau pe mine ca om, iubesc frumosul si esteticul citesc mult, foarte mult acum si pe internet, dar am cartile mele de suflet din anii traiti in intunericul ceausist... port fara jena (gemenele ele mele m-au dat pe brazda, facandu-ma sa nu renunt la ele nici acum cand am destule probleme de sanatate ) haine culorate din paleta culorilor, sigur ca am si eu oroare de unele ( un anumit galben ); am un fard oliv ( am ochii verzi-albastri )sau albastru marin Jean Nate, un strop de sanatate in obraji Daniel Jouvance si un ruj Rimmel in culoare asortata, (adus de fata mea de la Londra ); iubesc mirosurile frech, discrete si de calitate ( putin si bun ) dar am ajuns si la culoarea mov : ma imbrac mai mereu in MOV ( culoarea reginei Elisabeta ) - deci este ( te asigur, din ce am invatat candva ) cea mai fr. si distinsa culoare ce a fost, exista si va fi; C-----E, se imbraca in toate culorile ( stridente mai ales )si mai mereu altele sunt culorile lor ( se stia ceva de rosu strident ); spune-i mamei tale ca greseste f. mult si ca nici o culoare nu e destinata a fi purtata anume de cineva... exista atatea culori pe lumea asta, si de ce numai movul este detronat? f. gresit, deci poartat-ti tinertea cu semetie, cu curaj si ce poti sa ai acum si cum iti place dar si cum te aranjeaza ...Sa eviti totdeauna insa, in viata, - a fi fi RIDICOLA. Te pup si curaj, de aceea suntem aici, sa te sfatuim si ajuta la nevoie. Lucien.
Am auzit si eu ca mov e pentru c***e... dar e culoarea mea preferata de cand ma stiu...si eu mi-am luat haine si papuci mov si nu ma intereseaza ce zic altii. poarta ce iti place tie si in ce te simti tu bine.si spune-i mamei tale ca nu intr-o culoare consta reputatia ta.nu cu te imbraci, ci cum te porti imbracata in hainele alea.nu cum te incalti, ci cum vorbesti cand esti incaltata in papucii aia...parerea mea, tu decizi:*
Dumnezeule mare! mai am o colega care spune ca cine poarta inel pe degetul aratator e c*rva, deci c-am asa e si intrebarea ta (la fel cum spune colega mea). logic ca nu e.parca ar exista culori care le port c*rvele si culori pe care le poarta tipele decente.Zau!
Draga mea...mata ta gandejte ca pe vremuri... kulaorea mov este f ok...este f la moda...sunt multe fete care o poarta...
Interesanta chestie ...chiar daca ar fi asa pe mine nu ma intereseaza...imi iau cemi place indiferent ce semnifica culoarea respectiva
ELY098723456778990 întreabă: