| Rilaandreea a întrebat:

Este adevarat ca daca mergi la shopping slabesti mult mai mult?

12 răspunsuri:
| Gentiana a răspuns:

Daca mergi fara vreo masina, sau tramvai.

| Tweetymrrr a răspuns:

Depinde. Daca mergi cu un automobil pana la mall, nu.
Dar daca mergi si tu pe jos cu niste prietene, este posibil.Nu conteaza unde te plimbi, conteaza doar sa o facihappy

NOname
| NOname a răspuns:

Pai normal, slabesti mai mult mergand (nu prea conteaza unde), facand miscare, agitandu-te, decat stand in fata televizorului cu o farfurie de cipsuri in brate. Nu?

| AndrogynBeauty a răspuns:

Slăbeşti din mai multe motive.
1. Slalomul printre magazine, raioane şi agitaţia aferentă e similară cu mersul pe jos. De fapt, cam asta se întâmplă.
2. Teama de a nu-ţi găsi haine pe măsură te face să vrei să rămâi slab, să nu te îngraşi. Nici nu vă daţi seama ce problemă au persoanele mai grăsuţe atunci când vine vorba de shopping, majoritatea hainelor drăguţe, moderne, sunt făcute pentru siluete subţiri. Şi colac peste pupăză, şi cabinele de probă sunt de dimensiuni mici, făcând şi mai dificilă "aventura" celor supraponderali.
3. După o sesiune de shopping încununată de succes, îţi mai rămân prea puţini bani pentru mâncare, aşa că te limitezi la apă cu lămâie.
Sper că v-am amuzat puţin happy

| cυρcαкє a răspuns:

Nu chiar... Daca alergi prin tot mallul poatelaughing. Nu cred ca este adevarat, asa cred eu.

Pa-pa!

| glamvintage a răspuns:

Este foarte adevarat ca daca mergi foarte mult, slabesti, te tonifiezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de departe, distanta conteaza si de cate ori pe zi sau luna. Plsss funa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eminem

| Dubbs a răspuns:

Nu stiu cat de adevarat e asta dar e posibil. apropo, draguta poza!

| ღALexuTzAஐ a răspuns:

Nu este adevarat ca daca mergi la shopping slabesti mai mult.

| martafoi_2432 a răspuns:

Cine ti-a spus asta? daca mergi mult slabesti

| Murio18 a răspuns:

Slabesti in orice mod in care faci miscare, poti suplimenta asta cu niste pastilute pe care le am gasit pe internet si care m-au ajutat foarte mult, am slabit 10kg intr o luna doar land pastile si alergand https://bit.ly/3vdU0Z6

Întrebări similare