Presupun că aceste site e unul românesc nu? Conform protecției consumatorului, ai avea dreptul și la plata ramburs. Dacă acest lucru nu e posibil, e clar că e ceva suspect. Deci recomandarea este să NU comanzi, și să nu plătești la site-uri unde nu poți plăti ramburs.
Nu rezultă din modul de prezentare a sitului. Dacă încerci, îți asumi riscul.
Eu am dat comanda de un costum de bărbat și după vreo 2 săptămâni a ajuns unul de femeie.
Comanda a sosit la timp, iar produsul a îndeplinit așteptările. Mulțumesc. Singurul lucru pe care l-aș critica - ar putea avea o selecție mai mare de lucruri pentru grădină
Cei mai mari tepari.O să mă adresez OPC.Pe 24 iulie am făcut o comanda la ei și nu mi-a venit nici acum produsul.Nu au niciun Nr de telefon de contact doar o adresă de mail la care nu răspunde nimeni
Deloc.Nu recomand. Produsele se livreaza dupa saptamani, iar daca doresti returnare trebuie sa le trimiti in Cehia.
Sunt mulțumită de acest magazin, am comandat mai multe lucruri și din păcate a trebuit să fac o reclamație, reclamația a fost rezolvată după câteva zile, deci din acest punct de vedere totul este î
tibispeedo întreabă:
gradinarustefana întreabă:
Paulicass întreabă: