Dar DC nu iti iei una nou nouta ca e mult mai safe? Eu toate aparaturile pe care le am noi le-am cumparat. Dar daca tot vrei sa iti iei la mana a 2a ai grija si la pret. Daca are un pret minuscul comparativ cu a lui un produs nou nout iti spun eu ca ceva e putred la mijloc! Ori are o defectiune ori e zgariata ori.....cam vechi.
Voi ati innebunit cu virusul asta!
Ăstia ne tin in case si ne pierdem mintile!
Cumpara-l ca asa zisul virus "ucigaș" este doar gripa obisnuita doar astia i-au dat un nume sa bage frica in populatie!
Nu mai fiti atat de usor manipulabili dar din comunitatea asta TPU vad ca sunteti aproape toti pro-sistem si aia e!
In alta intrebare un editor mi-a sters raspunsu ca am zis ca acest virus are un scop si e facut laborator! Incredibil ce face TV-ul din om!
Cand a omorat gripa obisnuita 200.000 oameni in 2 luni?
Vezi ca prostia e mai grava decat covidul
Si de unde stii ca numerele is 100% reale?
Mor oamenii si spitalele platesc la apropiati ca sa fie trecuti pe foaia covid!
Ma, lasati-o mai moale cu TV ca deja sunteti cam dusi! Si la prostie sigur te-ai referit la tine nu?
Nu sunt 100% reale. Probabil sunt mai multe decese provocate de covid decat cele raportate. Or fi vreo 250.000 deja.
Spitalele platesc lol. Hai serios? Cu ce scop?
Mai bine ai astepta sa treaca acest virus dar daca vrei sa ati ei neaparat ai grija de la cine o ei in e conitii se prezinta si fai o dezinfectie totala pentru preventie