| BoboKitty a întrebat:

Eu am 12 ani si ador jucariile din plus cand le vad imi cumpar daca sunt cu iubitu cu prietenele cu oricine imi cumpar si prietenele imi spun ca sunt prea copila ce sa fac sa le explic ca asa sunt eu?

Răspuns Câştigător
| infires a răspuns:

Fiecare are felul lui de a fi.Nu exista 2 persoane cu personalitate identica. Daca ele nu te inteleg,nu te mai chinui sa le explici. Daca ele nu vor sa te inteleaga asta e,desigur, poate si ele au cate un 'defect', dar nu cred ca tu le scoti ochii cu asta.Si mie inca imi plac la nebunie animalele de plus,inca mai simt un atasament sentimental pentru ele.
Eu de exemplu sunt cam 'nebunatica' in ultimul timp,o prietena imi tot scoate ochii ca sunt asa, dar mie tot nu imi pasa, nu ma voi schimba pentru a fi pe placul altuia.Asta ar trebui sa faci si tu.

Sper ca te-am ajutat!

14 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Habar nu am da ti-as face eu cadou un ursuletz de blush alb pe care l-am cumparat luni si am cumparat si un arici tot de plus

| darkrider a răspuns:

Pai au dreptate, nu trebuie sa le explici nimic, la 12 ani chiar esti copila.
Oricum, nu e nimic rau in a prefera jucariile de plus, cunosc persoane majore care reactioneaza ca niste copii cand vad niste jucarii de plus...

| DerFinne a răspuns:

Intr-adevar ar trebui sa te lasi de jucarii happy esti mare pentru aceste obiecte happy in loc sa iesi la un suc cu prietenii (eu asa faceam la 12 ani) tu dai banii pe jucarii happy Bafta!

| BacaCostin a răspuns:

Pai chiar esti copila la 12 ani big grin

| Aasdfghj a răspuns:

Incearca si tu sa te maturizezi un picstraight face la 12 ani sa te mai joci cu jucarii...Macar nu mai cumpara de fata cu prietenii si iubitul. Eu m`as simtii aiurea in locul tau, sa fiu cu iubitul si sa cumpar jucarii.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Atunci clar, nu esti tu in poza

| Rapture a răspuns:

Pentru Dumnezeu, ai 12 ani. Inca esti un copil. -_-

Răspuns utilizator avertizat
| AngelOnEarth a răspuns:

Pai la 12 ani esti un copil. Nu trebuie sa faci pe nimeni sa inteleaga altceva. Poate esti putin cam mare pentru jucarii de plus, dar atata timp cat le iei doar pentru ca le colectionezi si nu neaparat ca sa te joci cu ele e OK.

| BoboKitty explică:

De la 12 la 17 ani si iubitul meu decate ori iesim ma duce la un magazin ma pune sa astept afara si imi vine cu ditamai ursuletzu de plus

| Julieღ a răspuns:

Pai la 12 ani esti copil! Nu trebuie sa explici nimic la nimeni.

| robert123 a răspuns:

La varsta ta e ceva normal cati ani au prietenele tale daca iti spun asta?raised eyebrows

| Chellu a răspuns:

Salut! Daca sunt prietene adevarate in primul rand trebuie sa te inteleaga si in al doilea rand daca le esti prietena si ele iti sunt prietene ar trebui sa le accepti asa cum sunt si ele pe tine cum esti.
Eu unu' as vrea sa fiu ca tine...Am 15 ani si de la 9 ani copilaria mea s`a duscrying cand am luat`o pe tigari(si nu ma mai pot lasa), am luat`o pe bautura si mai multe prostii si sunt constient ca o sa mor de tanar dar eu nu mai am scapare. Asta ti-am zis`o sa nu o iei pe alte cai. mai bine cu jucariile decat sa ajungi ca si mine... Daca vrei putem vorbi oricand.Lasa`mi id`u tau de mess la mesaje si daca vrei vorbimhappy sunt trecut destul prin viata de la o varsta frageda si pot sa-ti scot la capat problema. Pa pa!

| DeepLooking a răspuns:

Pur si simplu zi-le ca asa esti tu si sa te lase im pace...winking