Sunt 2 solutii:ori ai uitat tu idul sau parola ceea ce asiguri ca nu s-a intamplat, ori cineva a aflat parola ta si a schimbat-o. Daca este asa nu ai alta solutie decat sa iti faci alt id.
Buna,
Si eu am patit acelasi lucru. Eu am intrat la sectiunea forgot my password si am urmat pasii de acolo. Cel mai important este sa iti aduci aminte ce informatii ai scris pentru a putea ei sa iti trimita un link in care tu sa scrii o alta parola mai sigura de aceasta data (sfatul meu foloseste si cifre + litere la formarea parolei).
Daca tu ai furnizat si un e-mail alternativ cu siguranta ai fi primit un mail de instiintare daca cineva ti-ar fi schimbat parola de la id.
Inca o alta posibilitate: daca nu intri pe cont timp de 3 luni acesta intra intr-o stare de hibernare si se poate ca atunci cand vrei sa il reactivezi sa iti faca anumite probleme.
Mult succes,
Intri aici: https://edit.europe.yahoo.com/......forgotroot si iti poti schimba parola dar trebuie sa-ti sti datele pe care le-ai introdus cand ai facut ID
Este posibil sa-ti fi aflat cineva parola si sa ti-o fi schimbat-o.
Daca zici ca ti-o amintesti, cat si id-ul, atunci nu vad ce ar putea fi altceva. Intra pe sectiune,, forgot your pasword" si urmeaza pasii. Este foarte important sa-ti fi notat atunci cand ti-ai facut id-ul acele intrebari de siguranta si raspunsurile, caci fara ele nu mai poti afla parola actuala.
Succes!
Buna.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie si am fost convinsa ca cineva mi-a spart parola. Din pacate nu am tinut minte ce informatii am dat cand am creat contul, asa ca nu am reusit sa intru in cont. Dupa vreo 2 luni am incercat din nou si, de data asta am reusit cu vechea mea parola.Am putut intra in cont 2 zile, iar acum aceeasi problema.Nu stiu ce probleme sunt, dar macar stiu ca nu mi-a spart nimeni parola.