Buna!
Si eu trec tot in clasa a 5-a si as dori sa imi cumpar un trening de culoare gri, pentru ca se asorteaza la orice.As mai putea sa iau si alb doar ca se murdareste f repede, iar negru nu imi place.Deci in concluzie de sfatuiesc sa iti cumperi un trening gri, simplu.Se gasesc la H&M si nu costa o avere.Si sunt si foarte frumoase.Te sfatuiesc ca pantalonii sa fie mai larguti eventual cu elastic jos, iar bluza sa aiba gluga, fermoar si elastic la maini.
Sper ca te-am ajutat! Sincer pentru mine asta ar fi treningul perfect!
A alb in nici un caz se murdareste prea repede.
Eu una prefer negrul :X
Indicat e sa ii ai putin cu tur lasat, banda de la talie lata si la picioare sa aiba elastic lat. In nici un caz largi.Mie mi se pare mai usor sa ma misc asa.
O zi buna.
Pai fiindca intrebi doar de culoare, la sport eu prefer gri.albul se murdareste repede si negrul e prea sumbru si de obicei are modele cu fluturi sau altele...
Eu am terminat cls a-5-a anul trecut(trec a-6-a).Te-as sfatui ca pe langa trening sa iti iei si niste colanti pentru ca va fi cald si nu poti facea sportul in trening lung. Poti purta colantii cu bluza de trening si un tricou.Eu as alege ca treningul sa fie o culoare ce iti place.Ex:mie imi place lila.Cred ca imi voi lua un trening lila si gri sau negru.Bafta la shopping!
Radu132ysys întreabă: