Mai rar, dar am facut... am cumparat din Romania, pentru ca transportul costa mai putin, iar la ce valoare aveau produsele pe care mi le-am cumparat nu merita sa le iau din afara
Si din romania si din strainatate (ebay.co.uk). Prefer din tara ca stiu exact cand ajunge, timpul e mai scurt, produse de incredere pe care le pot returna usor + garantie pe produse.
Folosesc eMag si PC Garage pentru IT&C, F64 pentru aparatura foto si altele.
Electronice sigilate de pe net. Siteuri gen emag cand am nevoie de ceva rapid ( platesti la livrare dupa ce vezi si probezi produsul, 0 risc ). Ebay cand sunt dispus sa astept ~2 luni sa-mi vina produsul acasa, in schimb pret la jumate si gama mult mai larga de produse. Haine nu-mi iau de pe net ca nu pot sa le probez.
Nu imi place sa cumpar online pentru ca este mult mai grozav sa te plimbi prin magazine
Imi place sa fac cumparaturi de pe internet pentru ca gasesc mai multe produse si le pot compara In schimb nu-mi place ca dureaza 4-7 zile pana primesc ce-am comandat fata de 3 minute la magazin. Oricum, desi e mai scump, imi fac anumite cumparaturi de pe net. Magazine din Romania
Poate va place aici...
http://www.ladyshop.ro/SutieneSutien-Push-Up-c-106-s-orderby-sd-0-pg-1.html
Eu prefer magazinele din Romania, deoarece le pot comanda ma repede si ajung mai repede din tara.Si cele din strainatate sunt mai scumpe.Si cele din Italia nu sunt chiar la moda.
3Paharel1alex2 întreabă: