Https://www.google.com/search?q=sunete+anti+caini+pret
de functionat, functioneaza, problema e ca unul din 100 de potai, reactioneaza pe invers si te ataca in loc sa fuga, chiar a fost la tembelizor despre asta
si eu am crescut cu multi caini in cartier, insa cum vedeau pe cineva isi luau catrafusele si plecau singuri, pentru ca, copii aveau "placerea" sa ii alerge cu bolovani, si, la un moment dat, cand au inceput sa fie agresivi (nu stiu cum de s-a schimbat ideea dar nu s-a mai dat cu bolovani in ei) ridicam mana in aer, de parca as avea bolovan, si o luau la fuga
dupa care am ajuns in campusul UPB, unde nu erau bolovani deloc, si se strangeau haite de caini care erau super agresivi, si stiau sigur ca nu ai ce sa le faci, insa intr-o iarna m-am razbunat, si i-am alergat cu bucati de gheata
sincer, eu nu am nici o placere sa ranesc un animal, chiar mi-a intrat o albina in casa, si am dat-o afara, apoi mi-a reintrat de vreo 15 ori, si tot am dat-o afara, chiar daca imi spuneam ca daca mai intra odata o omor, si tot nu m-a lasat inima, insa cand e vorba de animale agresive, trec peste orice scrupul si reactionez defensiv, mai ales daca animalul iti ataca mama, sau copilul
Nu stiu ce albina era aia, probabil avea o coasa cu varful careia te impungea separat, pentru ca albine, odata ce impunge, moare. Adica cand incearca sa-si retraga acul, i se rupe curul. Sau poate avea ac d-ala special, si te impungea doar cu varful. Aici trebuie sa te gandesti bine daca te-a intepat sau ti-a facul altceva, de 16 ori, haha.
Da, tin minte haitele de caini, faceau bairam la iesirea din campus, pe scarile alea dinspre Apaca
NU intelegi deloc ideea, albina mi-a intrat in casa de mai mult de 10 ori, si dupa prima data cand am dat-o afara mi-am jurat ca o omor data viitoare, DAR, in afara de pests (cauta pe google ce e aia pests), IUBESC fiintele vii, asa ca eu, chiar daca nu fac parte din nici o religie/secta si prefer sa NU omor o fiinta vie (care NU e pest) daca nu am de ales, deci nu am fost in stare sa omor albina aia, nici dupa 15 ori cand mi-a intrat in casa
asta NU se aplica la pests, de gen gandaci, p'aia ii omor pur si si simplu din OROARE... aaa... PURA!
URASC GANDACIII, SIII AM OROARE DE EI!
Https://www.google.com/search?q=sunete+anti+caini+pret
de functionat, functioneaza, problema e ca unul din 100 de potai, reactioneaza pe invers si te ataca in loc sa fuga, chiar a fost la tembelizor despre asta
si eu am crescut cu multi caini in cartier, insa cum vedeau pe cineva isi luau catrafusele si plecau singuri, pentru ca, copii aveau "placerea" sa ii alerge cu bolovani, si, la un moment dat, cand au inceput sa fie agresivi (nu stiu cum de s-a schimbat ideea dar nu s-a mai dat cu bolovani in ei) ridicam mana in aer, de parca as avea bolovan, si o luau la fuga
dupa care am ajuns in campusul UPB, unde nu erau bolovani deloc, si se strangeau haite de caini care erau super agresivi, si stiau sigur ca nu ai ce sa le faci, insa intr-o iarna m-am razbunat, si i-am alergat cu bucati de gheata
sincer, eu nu am nici o placere sa ranesc un animal, chiar mi-a intrat o albina in casa, si am dat-o afara, apoi mi-a reintrat de vreo 15 ori, si tot am dat-o afara, chiar daca imi spuneam ca daca mai intra odata o omor, si tot nu m-a lasat inima, insa cand e vorba de animale agresive, trec peste orice scrupul si reactionez defensiv, mai ales daca animalul iti ataca mama, sau copilul
Te referi la acelea care sperie cainii? Da functioneaza. Cand eram mic am fost muscat de un caine si imi era frica sa mai merg pe langa bloc pentru ca aveam destul de multi caini prin zona. Asa ca mi-a luat mama un aparat cu sunete. Si functioneaza. Plecau cainii mereu cand il foloseam. Acum poate sunt si unele chinezarii dar al meu mergea. Vezi de unde il cumperi.
Dar nu era un fluier. Era un aparat. SI avea un buton cu 3 functii. Deci daca te referi chiar la un fluier atunci nu stiu
Normal da, adica scot sunet inalte care doar cainii il pot auzi si poate si tu e un mic mic zgomot ca ei (câini) au un au foarte bun
anonim_4396 întreabă:
MarcusAlex503 întreabă: