| minrest a întrebat:

Foarte multe produse alimentare rusești sunt gustoase, interesante și ieftine, erau ieftine chiar înainte de caderea rublei. In afară de Ostmarkt și moldoveni, de unde sau cum se pot procura astfel de produse?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Din Rusia.Ca nu ai spus de unde esti.

| minrest explică (pentru darrio2007):

Mulțumesc. Sunt din București.

| darrio2007 a răspuns (pentru minrest):

Sunt gustoase pentru ca nu li se impune din U.E. sa le faca intr-un anumit fel.Nefiind in U.E.Cum erau si la noi cu ani in urma.

| minrest explică (pentru darrio2007):

Draga Dario, multumesc pentru raspuns, dar sunt de alta parere. Produsele noastre sunt foarte bune, problema este sa ai bani sa le cumperi; fireste ca un produs ieftin nu o sa fie la fel de gustos ca unul de calitate mai buna. Produsele rusesti au mari probleme de calitate si siguranta, dar unora ne plac si asa, din diverse motive. De exemplu am mancat chiar azi niste icre rosii rusesti la cutie, si cutia era ruginita la exterior. Iti dai seama ca nu era perfect neutra nici la interior, si cat de daunator sanatatii e acest lucru. Te salut.

8 răspunsuri:
| minrest explică:

Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.

| minrest explică:

Daca mai intra cineva, produse din fosta URSS gaseste la magazinele Berezka.

| SERIALS a răspuns:

Ce produse iti par bune? Mie imi place maioneza lor

| minrest explică (pentru SERIALS):

Acum iau in file de hering in saramura si cvas. Am luat de cateva ori icre de Manciuria. Multa vreme am luat sprot in borcanas, Amberfish, dar nu mai imi place, acum folosesc pesti prea mari. Am luat ficat de cod, dar e mai bun decat al lor cel produs in Islanda.

| minrest explică (pentru minrest):

S-a stricat magazinul asta.