| geoconda a întrebat:

Fratilor, fiți atenți.
Stiu ca nu e categoria potrivita, dar am nevoie de raspuns si pe celelalte categorii nu prea e lume.
Im fine. Am făcut ieri o comanda si acum mi se nazari ca mai vreau ceva. Deja am facut comanda, au spus că vine în 2 sau 5 zile lucrătoare. Vreau sa bag si ce mai vreau acum în comanda de ieri ca să nu trebuiască să plătesc de 2 ori curierul. Se mai poate? Nu stiu cum sa ii contactez.
Vreau de pe acelasi site să comand.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca deja ai confirmat comanda, mai poti incerca sa intrii in detaliile acelei comenzi si sa incerci sa mai adaugi ceva.
Daca nu exista aceasta posibilitate, atunci mai ai varianta de contact (telefonic - cel mai indicat - sau prin e-mail).
In caz ca nu reusesti nicicum, atunci ramane doar varianta comenzii separate.

| RAY a răspuns:

Spune-le ca ești fratele geamăn

| Mosotti a răspuns:

Pai nu are nr de contact acolo? Mailu, telefonul? Suni maine la ei si ii intrebi, sau le dai mail, altfel nu ai ce face.
De multe ori la eMAG nici asa nu se mai putea modifica comanda.

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Nu au nr. Ma uitai.
Văzui doar un email cu servicii clienti H&M. Le trimisei eu ceva, Dar nici un semn.
La eMAG am putut să o modific când am comandat.
Dar la ăștia de la H&M nu

Cum fac să o anulez?

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Daca nu ai optiune de anulare nu ai cum sa o anulezi decat la primire colet sa nu iei coletu, il refuzi daca cumva nu ai platit deja cu cardul.
Le dai mesaj ca vrei sa anulezi comanda, iar daca nu se anuleaza, atunci refuzi pachetul la primire daca n-ai platit cu cardul.

Nu am plătit. Am făcut cu plata la primirea coletului. Iti dai seama daca refuz ce m-o înjura ala?
Eu vreau coletul, dar vreau să mai adaug ceva. Ca asa vreau eu.
Vad un nr de telefon. Sa sun?
Si daca zic că nu se mai poate modifica?

Pai daca ai tel suna, insa nu stiu daca acume e cineva acolo, daca nu raspunde, suni maine dupa ora 9.
Daca zic ca nu se poate modifica, iei coletu asta asa cum e, sau nu iei, il refuzi, si recomanzi inca odata totul dupa 2-3-4 zile.

Mda, sunai si zise ca nu se mai poate.
Asta e.

Aha, mda, asta e, bine ca ai sunat.

| Frank51 a răspuns:

Dacă suni fix după ce ai dat comanda este posibil să meargă, dar la companiile mari merge atât de repede procesarea încât comanda deja este pe drum în timp foarte scurt și deci nu mai au cum să completeze. La companii mici funcționează, că te sună pentru confirmare și le zici atunci.

| geoconda explică (pentru Frank51):

Nu ma mai suna pentru confirmare, ca am confirmat o eu ieri prin email.
Nu pot nici sa o anulez, căci am cautat acum.
Vad in schimb un număr, să sun? Si cum să le zic

| Țoglă a răspuns:

Nu daucă coletul a fost expediat.