Un ghiozdan frumos pentru şcoală. Iar dacă-ţi mai rămân bani, un stilou şi un penar. De ce nu, eventual şi nişte flori, un tort din acela personalizat cu poza ei, etc. Nu te gândi neapărat că trebuie să fie ceva scump, gestul contează. La mulţi ani!
Un parfum si o cutie de bomboane Milka thank you... zic ca este dragut.
sau poate ii cumperi un album mai special pentru poze...si pui poze cu voi... daca o cunosti de cand era mai mica. poti pune poze de la cele mai vechi pana la cele actuale
Succes si distractie placuta!
Si la toate acestea, adaugat si un loz sau bilet la loto, cu urarea de Noroc, ar fi foarte frumos! La multi ani pentru prietena ta! Lucien.
F draguta ideea lui Anonimusss... i-ai mai putea lua: o esarfa, un parfum, un jurnal, o haina, un ursulet de plus (nu prea mare, unul mic e perfect), praline, o bratara(sau tot felul de bijuterii), machiaj(asta doar daca foloseste), creme, o carte, o revista, un CD cu solistul/trupa favorita, un DVD cu un film(depinde ce genuri prefera:comedie, romantic, actiune, etc.), accesorii(de culoarea ei preferata) sau orice alt ceva i-ar placea ei.
Sper ca am ajutat
Ai putea sa ii cumperi un set frumos din argint : bratara, cercei, inel colier sau doar cercei colier, cred ca ar fi frumos.
Sau o rochita frumoasa de vara.
Www.argintarie.ro... poate iti vine vreo idee.eu de aici cumpar cadouri si imi plac la nebunie cele cu sticla de murano. ultima data am facut cadou unei prietene cu un bebe un pandantiv personalizat cu poza celui mic. a fost super ok! bafta!
3Paharel1alex2 întreabă: