Cat am asteptat magazinul asta in Bucuresti! Mie mi se pare ca au haine super-dragute si sunt cat-de-cat la un pret rezonabil...Modelele hainelor mi se par originale si culorile sunt vesele si parca nu as renunta la ele...Materialul este,de asemenea foarte bun,de calitate si, sincer, este magazinul&marca mea de haine preferata! Care este parerea ta?
Pai au multe rochi colorate subtiri pentru vara,slabi la capitolul blugi,camaşi draguţe si colorate atat la fete cât si la baieti,multe accerori traznet,la copi sunt superbe hainele, lenjerie intima frumoasa, haine pentru sport în care te simti f.bine dar hainele din acest magazin sunt mult mai frumoare in strainatate pup.
Mie una nu mi-au placut...In primul rand, modelele nu erau(asta de fapt e logic) ca cele din strainatate.N-aveau nimic special, erau banale.Eu sunt genul care nu vrea sa-si ia lucruri din care are si restul tarii.Si eu de obicei cumpar ceva ce ma convinge 100%.asteea de la H&M n-au prea avut succes la mine.D:.si in plus erau si de cam proasta calitate... sper ca te-am lamurit. fundita?