Am comandat de nu știu câte ori și plată ramburs și cu cardul și nu mi-a cerut nimeni niciodată buletinu. n-o mai asculta pe baba ata de anastasia care dă comenzi pe net numa cu gându.
Bineinteles ca trebuie sa dai buletinul, cum altfel te poti legitima, ca sa preiei pachetul?
Daca e pre-platita cu, cardul atunci, DA, iti cam verifica buletinul, dar nici atunci nu neaparat
daca platesti, in orice fel, cand vine curierul (cu card sau cu cash) atunci pe curier il doare in pix, iti ia banu' iti da bonul si pleaca
iar asta e categoric in rrrominica, imi pare rau Annastassia, ca te contrazic, dar ce am scris mai sus e experienta mea personala
si mai mult e rrrominica, sora mea care locuieste in Austria, se uita stramb cand plateste cu, cardul, si primeste bonul si atat, in Austria, la orice plata, oricat de mica, TREBUIE sa semneze bonul pe care il pastreaza vanzatorul, altfel poate contesta plata SI sa castige, pentru ca vanzatorul nu poate dovedi ca ea a facut plata si nu altcineva cu cardul ei
Depinde de curier!
Chiar daca pachetule ste pre-platit i se poate cere semnatura si legitimare cu buletinul, la predarea pachetului, iar curierul nu pleaca pana nu vede buletinul celui caruia ii este adresa pachetul (intamplare experimentata de mine, ca adult, fiind acasa la sora-mea si primind un pachet pe numele ei. Nici nu a vrut sa mi-l lase curierul, fiindca nu eram persoana de pe pachet).
Da, asta asa e, fiecare firma de curierat are poltica ei, chiar m-am ofuscat serios cand Urgent Cargus nu a vrut sa imi aduca pachetul la usa, cica, ca ei "nu intra in blocuri"... WOW!
Culmea, mie fix urgent cargus a fost singura firmă care mi-a adus vreodată coletu la ușă, în rest absolut nimeni. toți să cobor eu.
Kko, atunci ma oftic, ca nu am dat telefon la ei si sa le raportez soferul
e clar ca el a fost ala jigodie!
Se pot raporta că nu-ți aduc colete la ușă? eu până să vină ăla nici nu știam că există să ți se aducă coletele la ușă de când mă știu nu s-a pus problema să vină ei...
Poti sa dai un telefon la serviciul clienti
Ai făcut asta vreodată pentru motivu ăsta? ce ți-au zis/
Nu am facut, cum spuneam, acum imi pare rau
dar am facut pentru alte motive, mi-am comandat o trocaleta (trotineta), si am pus doua adrese, una la birou si una acasa, si am facut delivery la birou cu 3 zile inainte de pandemie
trocaleta nu mergea cum trebuie, am trimis-o inapoi... 5 zile cu telefoane sa vina curierul la mine acasa, mi-au schimbat-o si mi-au trimis-o TOT LA BIROU, am stat 3 zile cu telefoane sa imi vina acasa, ca nu mai e nimeni la birou, doua zile dupa delivery am plecat toti sa lucram de acasa!
iar telefoanele care au rezolvat problema nu au fost la eMAG, nici la firma care vindea trocaleta ci la firma de curierat
Să citești răspunsurile la ultima mea întrebare
Naspa
o sa am grija atunci (vorbesc frumos, nu fac reclamatie, etc.)
@ Adrys05 probabil ca tu esti baba, de aceea i-a fost usor curierului sa nu te legitimeze
Nu-i normal si nici legal sa duci pachetul la usa si sa-l dai oricui fara identificare. Daca curierul face asta, este pe riscul lui.
Audir8etron întreabă: