Raspunsul exact il gasesti la magazinul Altex, acolo vei afla daca poti si conditiile lor. De asemenea te poti uita si pe site-ul lor oficial.
P.S. N-ai gresit suma?
Depinde, sunt unele bune, pentru gaming vor multi sa-l cumpere, daca vrei ceva calumea, trebuie sa bagi mana adanc in buzunar.
Oricat ar fi de bun, dar 15000 de lei sunt echivalentul a 150 milioane bani vechi si el a zis ca o da in 3 rate. 15x3=45000 lei, un laptop?
Ma rog. Decat sa dau banii pe un c**** de laptop, mai bine imi iau o masina!
Ai si tu dreptatea ta, astea sunt facute doar pentru cei care n-au ce face cu banii.
Deja m-a luat plansul, nu mai pot, mi-ai ruinat viata asta.
Da, depinde de ce cu ce comparam. Eu de exemplu acum in calculator am sursa de ~700 RON, iar urmatoarea investitie de vreo 2200-2300 RON o sa fie in doua boxe active si un DAC(audioengine A5+ si un audioengine D1). La noi multi viseaza i7 sau gtx 980, dar neglijeaza fix partile esentiale care dau stabilitate unui sistem (airflow, racire, curent de calitate). P.S. Nu, nu am nici i7 si nici placa video de varf.
Poti daca lucrezi si-ti faci unul din cardurile de mai jos: http://www.altex.ro/......-de-credit
Pai asta e important pana la urma, sa te tina. Mai ales daca traiesti de pe urma lui, lol. Pana la urma mai ca mi-as lua un PS4 in loc sa mai bag bani in update la platforma. Pentru munca de birou si chiar joace noi isi face inca treaba ok cuplul i3 2120-gtx 750ti. A, fiindca am inca monitorul ala vechi si de demult cu 1280X1024. De la 1280 la full HD pierzi fps fabulos, si multi fraieri isi iau monitoare full hd si dupa aia se plang ca li se inneaca nu stiu ce joc.