| Ascker a întrebat:

Heeey, ma gandeam sa imi iau un laptop de la altex insa mu am inceput insa sa strang bani, as putea sa imi iau unul si sa il plătesc in 3 rate de cate 15000 lei?

26 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

15000 lei o rata? Dar ce fel de laptop iti iei, nene?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunsul exact il gasesti la magazinul Altex, acolo vei afla daca poti si conditiile lor. De asemenea te poti uita si pe site-ul lor oficial.
P.S. N-ai gresit suma?

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Depinde, sunt unele bune, pentru gaming vor multi sa-l cumpere, daca vrei ceva calumea, trebuie sa bagi mana adanc in buzunar.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Oricat ar fi de bun, dar 15000 de lei sunt echivalentul a 150 milioane bani vechi si el a zis ca o da in 3 rate. 15x3=45000 lei, un laptop?

Sunt laptopuri si mai scumpe!

Ma rog. Decat sa dau banii pe un c**** de laptop, mai bine imi iau o masina!

| KodrutZ a răspuns (pentru Drimmero):

Da, dar la altex nu gasesti Eurocom-uri sau alte rachete. De fapt cred ca nu gasesti nicaieri in Romania Eurocom.

| RAY a răspuns:

Nu chiar ratele sunt in 6 /12 /18 luni

Ai si tu dreptatea ta, astea sunt facute doar pentru cei care n-au ce face cu banii.

| Drimmero a răspuns (pentru KodrutZ):

Mai bine iti faci tu un PC din piese, la laptop-uri nu gasesti mai mereu ceea ce cauti tu si asa multi sunt nevoiti sa si-l faca din piese.

Eu am mereu dreptate! Nu am tastat aiurea niciodata.

Ma bucur pentru reusita ta.

Imi e indiferent.

Iti este indiferent daca tastezi aiurea si daca nu?

Imi e indiferent ca te ''bucuri'' tu de reusita mea.

Deja m-a luat plansul, nu mai pot, mi-ai ruinat viata asta.

Asta e abordarea cea mai de bun simt, in special ca garantie/durabilitate. Plus ca e mult mai usor sa schimbi una-alta/sa cureti un desktop, dar zi-le tzugulanilor spalati pe creier de reclame ca laptopu' e miezul. Nu ai laptop si desteptfon, esti un nimeni, gata.

Ti-am spus, deoarece stiam ca nu o faci. Simple!

Tu cu 25-30 de milioane iti faci un PC din piese mai beton decat ce au eirolling on the floor)).
Dar ei daca au doar Apple in cap, nu ai ce le face, lasa-i in mediocritate.

Deschide gluma sa intre geamul!

Da, depinde de ce cu ce comparam. Eu de exemplu acum in calculator am sursa de ~700 RON, iar urmatoarea investitie de vreo 2200-2300 RON o sa fie in doua boxe active si un DAC(audioengine A5+ si un audioengine D1). La noi multi viseaza i7 sau gtx 980, dar neglijeaza fix partile esentiale care dau stabilitate unui sistem (airflow, racire, curent de calitate). P.S. Nu, nu am nici i7 si nici placa video de varf. happy

Pai da, multi vor procesor si placa video, dar un racitor nu si-ar lua. Trebuie si sursa sa-ti iei ca sa faca celelalte componente fata. Nici eu nu am cine stie in el, dar ma tine.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poti daca lucrezi si-ti faci unul din cardurile de mai jos: http://www.altex.ro/......-de-credit

Pai asta e important pana la urma, sa te tina. Mai ales daca traiesti de pe urma lui, lol. Pana la urma mai ca mi-as lua un PS4 in loc sa mai bag bani in update la platforma. Pentru munca de birou si chiar joace noi isi face inca treaba ok cuplul i3 2120-gtx 750ti. A, fiindca am inca monitorul ala vechi si de demult cu 1280X1024. De la 1280 la full HD pierzi fps fabulos, si multi fraieri isi iau monitoare full hd si dupa aia se plang ca li se inneaca nu stiu ce joc.

Pai da, si eu mi-as lua un PS4 sau o consola.Stand frumos pe pat/canapea jucand fifa sau orice jocrolling on the floor.

| alexandrualind a răspuns:

Nu,nu poti.