Si totusi nu cumpara in cantitati industriale, decat daca esti sigur ca se va consuma, deoarece mare parte din promotii se fac pentru ca marfa e aproape de termenul de expirare. (decat sa o arunce fiindca a expirat, mai bine fac promotii si recupereaza din pierderi)
Cumpar produse la oferte doar daca pretul per produs este intr-adevar mai mic, si daca am nevoie si voi folosi produsul si marca respectiva.
Uitati-va neaparat la termenul de garantie. De obicei micile cadouri au ceva ascuns in ele. Nimeni nu iti da ceva degeaba. Producatorii incearca sa isi diminueze pierderile si atunci recurg la smecherii din astea.
Cumparam sa scoatem si un mic profit si se va consuma 100% nu e nicio problema
Pai ce rost are sa-l cumperi daca nu vrei sa-l folosesti? Daca e ceva nealimentar...si se poate folosi in timp, atunci ar fi ok sa-l cumperi.
Eu nu cumpar decat daca este produsul pe care il achizitionez de obicei, nu ma incanta promotiile la alte produse, produse pe care nu le-am mai auzit sau nu le-am folosit. Am vrut o singura data sa iau salam de la cristim si iti dadeau pe langa si niste crenvusti, bineinteles ca m-am uitat la termenul de valabilitate si expirau a doua zi, m-am enervat si nici nu am mai luat salamul. Plus ca acei crenvusti nici nu erau facuti de ei. Din pacate romanul sare repede la promotii, reduceri si uita sa faca niste calcule sa vada daca intr-adevar ies sau nu mai bine. Parca suntem hipnotizati
Astea sunt niste strategii de marketing, sunt multe chestii pe care noi, consumatorii nu le stim.
Deci nu, nu cumpar doar pentru ca este la oferta. Am produse/marci pe care le cumpar lunar si foarte rar ma abat de la ele.
Sincer nu ma prea uit la promotii si nici cind cumpar ceva nu sint foarte atent la pret. In general merg pe unde am nevoi, imi umplu cosu cu ce voiam sa iau cind am plecat la supermarket si pe urma incep sa ma vinzolesc de colo-clolo si daca mai vad ceva ce-mi atrage atentia il arunc in cos.
Faptul ca le vand sub numele de "Promotii" nu este altceva decat o strategie de marketing. Incearca sa vanda produsele care nu s-au vandut, intr-o alta forma care sa atraga clientii. www.Senorita.ro