| NicollNikkyKv a întrebat:

Hei buna TPU, ce cadou sa-i fac prietenei mele cele mai bune?
Ea e mai nebuna de felul ei asa si as vrea sa-i fac si eu un cadou pe masura, mai nebun laughing
Prima data am vrut sa-i fac un pandantiv ce se deschide si inauntra sa aiba o poza cu noi 2, dar ea nu prea poarte pandantive, bratari, coliere, cerceii ce-i plac foarte mult, dar nu stiu, chiar habar n-am ce sa-i fac cadou, ce sfaturi imi dati? :* Dau FUNDA + VOT

7 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Avand in vedere ca e Craciunul, personalizati ceva cu voi doi legat de Craciun. Fa-i un breloc, o canita sa bea ciocolata calda, o rama cu voi doi, si daca e asa nebuna cum zici tu, atunci nu stiu, i-ai ceva amuzant. Cumpara-i un glob de cristal, d-ala in care ninge. Sper sa ii placa, si sa faci si tu alegerea corecta.

| NicollNikkyKv explică (pentru Florenta16):

M-am gandit sa-i fac ceva personalizat, dupa cum am zis mai sus un pandantiv cu noi doua. dar ea nu e cu coliere; pandantive... habar n-am

| mihai22222 a răspuns:

Fai un cadou mai putin obisnuit fai unu mai bizar inteabo ce siar dori asa de curozitate daca te intreaba

| NicollNikkyKv explică (pentru mihai22222):

Am intrebato dar nu mi-a zis nimic laughing :*...

| cosmy2013 a răspuns:

Poti sa-i iei din targuri de iarna caciuli din acelea din blanita colorate cu verde, rosu, roz (stridente) dar sa aiba si urechiuse!
Ce crezi i-ar placea?

| uliseshace a răspuns:

Daca e putin mai rebela sau asa crezi tu, incearca sa o scoti undeva in oras planificati traseul cu locurile unde, i-ar placea si poate pe parcurs ii va placea ceva eu asa am procedat succes.