| NoNameNoName a întrebat:

Hei, ce le daruiti Profesorilor/Profesoarelor de Inceput de An Scolar? happy Dati-mi si mie niste idei va rog frumos big grin.

Răspuns Câştigător
| xForSmile a răspuns:

Ii poti lua flori (preferabil ghiveci ca tine mai mult timp si va stii ca este de la tine) sau un parfum, o cutie de bomboane happy

13 răspunsuri:
| Lykee a răspuns:

Bijuterii:o bratara sau colier de argint,geluri de dus,flori, parfumuri, produse cosmetice, esarfe, genti.

| paco7 a răspuns:

Un buchet de flori

| Demiloveli a răspuns:

Flori happy

| Seby80 a răspuns:

Flori, profesorii din ziua de azi sunt niste profitori, cica nu au salarii bune, auzi la ei, dar daca de la elevi nu primesc nimic, notele scad radical, desigur si comportamentul mai exigent. Acestia nu se mai pot numi profesori, sunt niste panarame de oameni!

Răspuns utilizator avertizat
| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Pai sincera sa fiu, de obicei flori, bijuterii ( cercei sau bratara de obicei) sau ceva farfurie asa speciala de portelan.

Chestii din`acestea. Te pai lua dupa mine daca dorestiwinking

Alegere palcuta!

| Puicuta a răspuns:

Pai depinde ce materie preda profesorul\a. Eu de cele mai multe ori le daruiesc buchete de flori...nuj...

| ChocoMilk a răspuns:

Un buchet de flori de trandafir rosu e suficient. Dar daca mai vrei sa-i dai ceva, o cutie cu ciocolata, o carte buna, sampanie, bijuterii ( daca e femeie). Daca ai scrisul frumos, ii poti da si o felicitare. Toate intr-o punga simpla, de preferat nu prea colorata sau cu inimioare.

| Riddhima1998 a răspuns:

Depinde daca e profesor cafea, camasa, un vin poate, iar daca e profesoara flori, un set de lumanari si bete parfumate sau accesorii.

| mizantropuldinmine a răspuns:

Flori
se spunea intr-un timp ca aceste cadouri ar mai reprezenta si altceva decat o atentie!

| Madalina101 a răspuns:

Va faceti atatea griji..peste cativa ani nici n o sa mai fiti prezenti la deschiderelaughing)

| yellowalien a răspuns:

Flori! Sa daruiesti flori unei profesoare e un gest frumos. Sa-i dai bijuterii, geluri de dus, produse cosmetice, tigai si vase, pulovere sau mai stiu eu ce alte prostii e tigaeala curata. Nu stiu de unde moda asta...

| NoNameNoName explică:

Multumesc tuturor pentru Raspunsuri.
Iar celor cu " Nu va faceti atata griji." Sau chestii de genul, le spun un Singur lucru : Ganditi-va putin! Profesori se chinuie cu voi, Iar voi dupa ce ca nu invatati nimic, mai faceti si gura. Nici eu nu am luat note Mari in Gimnaziu, dar in Liceu vreau sa fiu o Eleva F. Buna. ( Vorbesc de Profesori care sunt buni aici, nu de Profesori care vor numai cadouri si chestii ).
De Profesori care vor numai Cadouri chiar ca nu ai ce sa zici. Nu vreau sa Comentez despre asta.
Iar tu, SwettyGirll, mai zici si tampeni si mai vrei si Funda. Halal Educatie. Nici de tine, Madalina101 nu sunt multumita deloc! (parca copii din ziua de azi numai au minte, serios ) P.S: doar daca vorbiti de profesori neprofitori.
Iar tie, nrsposeidon vreau sa-ti spun ca nu sunt toti Profesori la fel. De Exemplu la mine la Scoala sunt toti Profesori buni.
Celorlalti le Multumesc Frumos pentru Raspunsuri. Si voua, doar daca ati vorbit de Profesori care asteapta doar cadouri. happy