| ionut16001235 a întrebat:

Hei! Dau funda! Vreau sa îmi fac abonament la Orange și vreau sa plătesc pe luna 50 de lei sau mai puțin. Ideea este ca nu știu ce telefon se încadrează și cati bani mai trebuie sa dau. Vreau sa știu și ce telefon e mai bun și rezistent... Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Orange e cel mai bun la roaming (am aflat asta din greseala)
dar el si Telekomul se intrec, care e cel mai slab in tara asta (servicii proaste, bataie de joc, pierzi semnalul ca treci peste un pod in Bucuresti, etc.)

Vodafone e cel mai bun dar si cel mai scump

insa te sfatuiesc sa te duci la digi, eu dau 9lei pe luna abonamentul optim 2 cu 200minute nationale si internationale pe fix si 30G internet 4g (daca se termina imi scade viteza drastic dar nu platesc in plus), iar unii il blameaza ca nu are semnal, asa a fost cand era foarte la inceput, acum are roaming national acolo unde nu are acoperire

insa fiecare cu fetish-ul lui, poti sa te duci la un magazin Orange si sa vorbesti fata in fata cu cineva!

3 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Eu zic sa cumperi de pe eMAG unul sau de undeva pe 10 Euro asa vad https://www.orange.ro/....../telefoane ca un telefon simplu...

| cfrtobias a răspuns (pentru cfrtobias):

Mai bine mergi acolo la Orange si vezi da eu preferam cu banii jos

| Trickster a răspuns:

Sincer, parerea mea e sa nu mergi pe varianta Orange... pret scump pentru net putin ce pica des