| Andreeamariagina a întrebat:

Hei,ma poate ajuta și pe mine cineva cu aceasta încălțăminte, dacă le are cineva sau le-a văzut pe vreun site ceva, cum se numesc și unde le găsesc https://web.facebook.com/marketplace/item/10756952698661 18/

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt chinezarii sexy-kinky ...pentru parada lesbiencelor si homosexualilor si se gasesc pe ebay.
Le-am vazut si anul trecut la Mardi Gras de la Sydney (parada gay-lor si lesbiencelor).

| Andreeamariagina explică (pentru Violleta2022):

Wtf,cum sa fie?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeamariagina):

Uita-te si tu la pozele de pe net cu parada gay-lor si lesbiecelor de la Sydney si America si vei vedea cine le poarta. Eu i-am vazut pe real ca sunt in Australia.
Acum este probelma ta daca vrei sa-i cumperi si sa-i incalti, ca fiecare poata sa iasa pe starda cum doresc imbracati si incaltati, dar atentie, ca vei atrage un anume soi de oameni, care te vor trata conform imbracamintii purtate.

Ti-as sugera totusi sa mai lasi vulgaritatile pe acest forum, ca risti sa ti se suspende contul.
Putin respect si bun simt, te rog!

Da,așa este, dar dacă sunt pe alte culori tot la fel se va zice?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeamariagina):

Pai modelul in sine, cu talpile alea grsoase este de fapt categorist asa, nu culorile pantofilor.

Mda…am văzut ca are o fata de etnie Roma e micuța, le are pe portocaliu așa, trimite mi un link de unde le pot comanda