| AdrianAdyAdy a întrebat:

Hei, salutare TPU,
După examene i-am convins pe părinții mei sa îmi cumpere un calculator nou. Problema este următoare. nu prea stăm bine cu banii iar bugetul e limitat la ~ 1900 lei. As putea sa îmi iau fie o unitate și sa păstrez monitorul actual sau sa îmi iau un laptop. Eu as prefera sa îmi iau doar unitate însă nu știu sigur dacă o sa am nevoie neapărată de un laptop în următorii ani, având în vedere ca vreau sa mă duc pe parte de mate info. La liceu o sa am nevoie de laptop? În orice caz îmi puteți recomanda un laptop în acest buget? Vreau sa îl folosesc pentru vorbit pe skype și jucat ocazional jocuri precum leaque of legends sau Cs:GO

Răspuns Câştigător
| Robert_George_1995_0PIM a răspuns:

La liceu nu vei avea nevoie de laptop. Eu iti recomand sa iti iei un Pc, in bugetul acesta de 1900 lei, deoarece iti poti lua ceva foarte bun, chiar de gaming. Deci, cu un Pc foarte bun, la pretul acesta iesi mult mai bine decat un laptop mai scump si mai prost+ca nu vei avea nevoie la liceu. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Laptopul este mult mai practic.
Un i3 este mai mult decat suficient.

| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

Ar depași prețul spus de tine... Caută la Cerințe de sistem al jocurilor enumerate. Păstrăm legătura happy